• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2020

21:40

SVE JE NA STOLU, ŠAMPION SE PITA! Da li će Sulejmani prihvatiti ponudu!?

Fudbal

SVE JE NA STOLU, ŠAMPION SE PITA! Da li će Sulejmani prihvatiti ponudu!?

Podeli vest

Srpski fudbaler i član Jang Bojsa Miralem Sulejmani, rekao je da još uvek nije siguran da li će i naredne sezone ostati u redovima švajcarskog tima

Sulejmaniju uskoro ističe ugovor i biće slobodan u izboru sredine. Za sada, bivši reprezentativac Srbije nije uspeo da se dogovori o nastavku saradnje.

TUŽAN ZA SRPSKI FUDBAL! Preminuo legendarni jugoslovenski fudbaler!

- Sledeće sezone verovatano neću igrati u Bernu. Naravno da bih voleo da ostanem- rekao je Sulejmani švajcarskim medijima.

Sulejmani je u aktuelnom prvaku Švajcarske stigao i do kapitenske trake, ali je izgleda došlo vreme za kraj saradnje posle pet uspešnih sezona. Jang Bojs je veoma blizu odbrane titule šampiona, pošto su tri pred kraj šampionata imaju pet bodova više iod drugoplasiranog Sent Galena!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija