• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2020

18:00

Novo od legendi iz „Državnog posla“ – stiže „Udarac iz ugla“ samo na YT kanalu Meridian sport!

Fudbal

Novo od legendi iz „Državnog posla“ – stiže „Udarac iz ugla“ samo na YT kanalu Meridian sport!

Podeli vest

Urnebesni sportski pregled u režiji legendarnih Borote i Močiboba, a stižu i dobitni tiketi. Komentatorski dvojac Močibob – Borota vraća se jači nego ikad na kanal Meridian sport, i to u novom ruhu!

 

Za sve istinske ljubitelje sporta i klađenja, spremna je do sada neviđena sportska emisija kolažnog tipa, koju će krasiti osvrti na prethodno okončana kola fudbalskih šampionata, prošarani zanimljivim sagovornicima, eminentnim stručnjacima i legendama iz sveta sporta.

Kreće nikad luđe fudbalsko leto – zato te čeka gost iznenađenja koji bez greške tipuje ponudu dana i sastavlja dobitne tikete!

„Udarac iz ugla“ je od sada tvoj nezamenjivi konsultant prilikom sastavljanja dobitnih tiketa u kladionici Meridian.

Lige jesu pri kraju, ali nove sezone kreću veoma brzo – garantujemo ti ludu zabavu i laganu zaradu.

Čekamo vas na starom dobrom mestu, jer se ispisuje nova stranica čiste fudbalske esencije - nedelja i sreda od 19h, Meridian Sport YT kanal!

Na to ste već navikli - u kladionici Meridian čekaju vas najbolje kvote i najveći bonusi.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anci

pre 3 godine

Ovo je sjajno.. Napokon malo smeha. Meridian uvek ima dobre ideje da nam podigne raspolozenje

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija