• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2020

22:20

VOJVODINA DOVELA VELIKO POJAČANJE! Lalatović SREĆNO trlja ruke!

Fudbal

VOJVODINA DOVELA VELIKO POJAČANJE! Lalatović SREĆNO trlja ruke!

Podeli vest

Doskorašnji fudbaler belgijskog Kortrijka Vladimir Kovačević (27) danas se po drugi put vratio u ekipu Vojvodine, u kojoj je 2010. godine započeo svoju seniorsku karijeru

Vladimir Kovačević je rođen 22. novembra 1992. godine i igra na poziciji štopera. Prošao je omladinsku školu Vojvodine, za koju je debitovao u sezoni 2009/10. Potom je bio na pozajmicama u Hajduku iz Kule i Proleteru iz Novog Sada, a nakon toga je bio član Spartaka, iz kojeg se na leto 2016. godine vratio među crveno-bele. 

TOG DANA BEOGRAD JE OBASJAO OLIMPIJSKI PLAMEN! Pre tačno 84 godine, večna BAKLJA je stigla i u našu prestonicu!

Svega šest meseci kasnije, zahvaljujući dobrim igrama koje je pružio, usledio je transfer u belgijski Kortrijk. Kovačević je član ovog kluba bio pune tri i po godine, s tim da je sezonu 2018/19. proveo na pozajmici u Šerifu iz Tiraspolja.

Za ekipu iz Belgije, Kovačević je odigrao ukupno 30 utakmica i postigao dva gola, a danas se, kao slobodan igrač, vratio u svoj matični klub.

Foto: fkvojvodina.rs

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam se vratio u svoju kuću. Vojvodina je moj klub, u kojem sam ponikao i napravio prve korake. Takođe, veliko mi je zadovoljstvo i zbog toga što ću ponovo sarađivati sa Nenadom Lalatovićem, koji mi je trasirao fudbalski put u Proleteru i Vojvodini. Nadam se da će ove sezone Kup ostati u Novom Sadu, a kao jedan od najvećih klubova na ovim prostorima, svakako ćemo pokušati da obradujemo naše navijače i u prvenstvu. Zvezda i Partizan su ozbiljni konkurenti, ali borićemo se i nadam se da ću svojim ponašanjem i zalaganjem opravdati poverenje trenera i uprave – izjavio je Kovačević.

On je sve do skoro bio u trenažnom procesu u Kortrijku, a u poslednjih nekoliko dana je trenirao individualno u Novom Sadu. Prema njegovim rečima, trenutno još uvek nije 100 posto spreman, ali očekuje da će vrlo brzo moći da konkuriše za sastav tima. Vladimir Kovačević je sa Vojvodinom potpisao dvogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem šest na leđima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija