• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

29.07.2020

22:16

(VIDEO) LAZOVIĆ NAMEŠTA, VERONA POBEĐUJE! Srbin asistent, Leće se ne predaje, a Ibra rešeta!

Fudbal

(VIDEO) LAZOVIĆ NAMEŠTA, VERONA POBEĐUJE! Srbin asistent, Leće se ne predaje, a Ibra rešeta!

Podeli vest

Fudbaleri Lećea pobedili su večeras na gostujućem terenu Udineze sa 2:1, u utakmici pretposlednjeg 37. kola i osvojili važne bodove u borbi za opstanak u Seriji A

 

Udineze je poveo u 36. minutu golom Samira, a četiri minuta kasnije izjednačio je Marko Mankosu iz penala. Pobedu Lećeu doneo je Djanluka Lapadula pogotkom u 81. minutu.

(VIDEO) JEDAN JE ZLATAN! Ibrahimović je neuništiv!

Leće sada ima devet pobeda i prvi je u zoni ispadanja na 18. mestu sa 35 bodova. Bod više ima Đenova, koja je prva iznad crte sa 36 bodova, posle poraza od Sasuola na gostovanju od 0:5. Udineze je 13. na tabeli sa 42 boda.

Lacio je na svom terenu pobedio Brešu sa 2:0 i ostao u igri za drugim mestom na tabeli. Golove su postigli Hoakin Korea u 17. i Ćiro Imobile u 83. minutu.

Foto: Tanjug/AP

Imobile je prvi strelac lige sa 35 golova.

Lacio je četvrti na tabeli sa 78 bodova i ima isti broj bodova kao trećeplasirana Atalanta, ali i bod manje od drugoplasiranog Intera. Breša je već ispala iz lige, pretposlednja je na tabeli sa 19 bodova.

Fudbaleri Milana pobedili su kao gosti Sampdoriju sa 4:1. Dvostruki strelac bio je Zlatan Ibrahimović, koji je golove postigao u četvrtom i 58. minutu, a golove su postigli i Hakan Čalhanoglu u 52. i Rafael Leao u drugom minutu nadoknade vremena.

Foto: Tanjug/AP

"Rosoneri" su posle 18. pobede šesti na tabeli sa 63 boda i imaju bod manje i utakmicu više od petoplasirane Rome. Sampdorija je pretrpela treći uzastopni poraz, ukupno 20. u ligi i 15. je na tabeli sa 41 bodom.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija