• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2020

22:44

(VIDEO) FULAM SE KOCKAO, ALI PROŠAO U FINALE! Mitrović gledao poraz, ali će igrati MEČ SEZONE NA VEMBLIJU!

Fudbal

(VIDEO) FULAM SE KOCKAO, ALI PROŠAO U FINALE! Mitrović gledao poraz, ali će igrati MEČ SEZONE NA VEMBLIJU!

Podeli vest

Fudbaleri Fulama poraženi su od Kardifa na svom terenu sa 2:1 u drugom meču plej-ofa Čempionšipa, ali su zahvaljujući pobedi od 2:0 u Velsu prošli u finale i koančnu borbu za Premijer ligu

 

Ekipa Skota Parkera ponovo je igrala bez Aleksandra Mitrovića koji je sa tribina pratio meč, ali nije bila ni blizu rezultatu kao od pre tri dana kada su u Velsu bez problema došli do velikih 2:0.

BEZ PREMCA I U PREMIJER LIGI! Mitrović je najbolji strelac na OSTRVU!

Ispostavilo se da je taj trijumf bio ne veliki, već ogroman jer su na "Krejven kotidžu" poraženi sa 2:1 i branili se do poslednjeg minuta kako bi sačuvali plasman u finale.

Nelson je u 8. minutu doveo Kardif u vođstvo, ali je samo 60 sekundi kasnije Kebano poravnao rezultat i ponovo Velšane naterao da jure dva gola.

Foto: Reuters

Ipak, već u 47. rezervista Tomlin posle 60 sekundi uspeva da pogodi, čini se, iz ofsajda, ali kako u Čempionšipu nema VAR tehnologije gol je priznat.

Do kraja meča Fulam je pogodio stativu, a Kardif promašio finale i šansu da se domogne Premijer lige pa će "kotidžersi" u utorak igrati protiv Brentforda na Vembliju pojačani Aleksandrom Mitrovićem koji će biti spreman za taj duel.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija