• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2020

21:09

SUPERLIGA SRBIJE! Počelo je i to žestoko! Sjajan meč između TSC-a i Vojvodine, pucalo je na sve strane!

Fudbal

SUPERLIGA SRBIJE! Počelo je i to žestoko! Sjajan meč između TSC-a i Vojvodine, pucalo je na sve strane!

Podeli vest

Fudbaleri Spartaka iz Subotice pobedili Zlatibor sa 3:0, dok su TSC i Vojvodina podelili bodove 2:2, u prvom kolu Superlige Srbije

TCS je do prednosti došao u 26. minutu kada je Lukić najpre promašio penal, a zatim posle odbitka smestio loptu u mrežu!

(FOTO) ČEMU OVO, GOSPODO!? BEZOBRAZLUK! Navijači TSC veličaju "veliku mađarsku"!

Timu Nenada Lalatovića nije bilo potrebno mnogo vremena da se oporavi, pa je već u 35. minutu stigao do izjednačenja preko Mrkaića.

Veliki preokret je "lalama" doneo fudbaler domaćih Varga, koji je zatresao sopstvenu mrežu u 49. minutu. Vojvodina je bila bolja u prvom poluvremenu, ali je TSC statistički dominirao u nastavku sa preko 80 odsto poseda lopte.

To im se isplatilo u 79. minutu kada je pogodak za konačnih 2:2 postigao Silađi i održao auru nepobedivosti u životu u Bačkoj Topoli. Spartak iz Subotice je rezultatom 3:0 na domaćem terenu savladao Zlatibor iz Čajetine, novog superligaša.

U Subotici je viđena ne preterano atraktivna utakmica sa ograničenim brojem prilika, a pitanje pobednika rešeno je u prvom poluvremenu. Strelac prvog gola bio je Denković već u osmom minutu iz penala, da bi u 32. isti igrač povisio na velikih 2:0.

Zlatibor je u drugom poluvremenu uputio pet šuteva ka golu domaćina, ali ni jedan nije završio barem u okviru gola. To je kaznio Spartak, koji je na samom isteku regularnog vremena došao i do trećeg gola, koji je bio delo Srećkovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija