• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2020

01:10

PENALI ODREDILI POBEDNIKA! PSŽ osvojio Liga kup Francuske!

Fudbal

PENALI ODREDILI POBEDNIKA! PSŽ osvojio Liga kup Francuske!

Podeli vest

Fudbaleri Paris Sen Žermena osvojili su Liga kup pošto su posle penala bili bolji od Liona

Posle devedeset minuta igre nije bilo pobednika, a ni golova, mreže su mirovale i u produžecima, te su jedaneasterci odlučili ko će podići trofej. U penal seriji tragičar Liona bio je Traore, dok je heroj Parižana Pablo Sarabija koji je realizovao odlučujući jedaneasterac.

POČELO JE! Nastavljen NBA nakon duge, duge pauze... Orlando savladao Bruklin!

Nakon pet serija i deset pogođenih jedanaesteraca, Kejlor Navas je konačno odbranio penal Bertranu Traoreu. Pablo Sarabija je zatim pogodio i deveti trofej doneo Parižanima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija