• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2020

21:20

POVRATAK VELIKANA! Robin van Persi ponovo jaše!

Fudbal

POVRATAK VELIKANA! Robin van Persi ponovo jaše!

Podeli vest

Robin van Persi, nekadašnji holandski napadač, vratio se u Fejnord u funkciji trenera

Van Persi kaže da je postao trener Fejnorda kako bi pomogao timu, ali da njegova uloga i dalje nije kristalno jasna.

DOSTA JE BILO! Bivši Zvezdin igrač napustio Dinamo!

 

 

- Da, biću jedan od trenera, ali nemam zvaničnu funkciju. Malo je teško pronaći ime za to što ću da radim. Ja nisam trener za napadače, biću tu da savetujem i pokazujem sve ono što sam tokom karijere naučio. Kada me je Dik pozvao da dođem, prihvatio sam. Diku ne govorite "ne". Trebalo je da dođem još prošle sezone, ali to se nije desilo i sada sam tu- kaže Robin van Persi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija