• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2020

22:05

CIFRA OD KOJE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI! Mančester junajted i Barselona u poslu vrednom 400 miliona!

Fudbal

CIFRA OD KOJE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI! Mančester junajted i Barselona u poslu vrednom 400 miliona!

Podeli vest

Mančester junajted pronašao je alternativu ukoliko ne uspe da dovede Džejdona Sanča iz Borusije Dortmund, a reč je o Usmanu Dembeleu i Ansu Fatiju

Kako prenose različiti mediji, u igru su dvojica mladih krilnih napadača Barselone. "ESPN" tvrdi da je Junajted zainteresovan za Usmana Dembelea kao i Fatija!

NAPAO GA PALICOM! Uhapšen bivši košarkaš Partizana!

Junajted je navodno počeo neformalne pregovore o potencijalnoj pozajmici Dembelea. S druge strane, katalonski "Sport" piše da je prioriret Junajteda iz Barselone 17-godišnji Ansu Fati.

Momak iz Gvineje Bisao je prošle sezone na 31 utakmici postigao osam golova uz jednu asistenciju, ali problem za "Đavole" je cena. Otkupna klauzula u njegovom ugovoru je 170.000.000 evra, a "Sport" navodi da će kada potpiše profesionalni ugovor iznositi čak 400.000.000.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Novosadska policija rasvetlila ranjavanje iz decembra
Hronika

Novosadska policija rasvetlila ranjavanje iz decembra

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivično delo teško ubistvo u pokušaju, počinjeno 9. decembra prošle godine i uhapsili dvojicu osumnjičenih, N. K. (56) i S. K. (27) iz ovog grada.

10.05.2024

12:04

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija