• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2020

08:24

AUUUU... 40.000.000 EVRA TRAŽE ZA SRBINA! Fiorentina ZACEPILA CENU za Milenkovića!

Fudbal

AUUUU... 40.000.000 EVRA TRAŽE ZA SRBINA! Fiorentina ZACEPILA CENU za Milenkovića!

Podeli vest

Milan je baš zagrizao, hoće u svojim redovima Srbina Nikolu Milenkovića

Ali, neće biti lako rosonerima da završe posao sa "ljubičastima", jer Srbnin nije jeftin. 

DA LI ĆE JOVIĆ PREŽIVETI? Sprema se ČISTKA u Realu, Srbin na "žutoj listi"!

UGOVOR JE NA STOLU! Čeka se Milenkovićevo "DA"!

 

Srpski reprezentativac, koji već tri godine igra na Artemio Frankiju, vredi bar 40.000.000 evra smatraju čelnici kluba iz Firence. Milan hoće da ojača odbranu, ali je spreman da ponudi manje novca, pa se pregovori sa predstavnicima srpskog igrača rođenog 1997. godine - nastavljaju.

Milanski klub hoće da uključi u čitav posao i Lukasa Paketu koji je pre godinu i po dana stigao iz Brazila na "čizmu".

Fiorentina za sada ne prihvata ovakav aranžman i insisitira na 40 miliona. Videćemo da li će ljubičasti ipak malo spustiti cenu ili će Milan pristati da plati koliko traže, a možda i ostane.

Da podsetimo, Milenković je u Fiorentinu stigao 2017. godine iz Partizana koji je za njegove usluge dobio 5,1 milion evra.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija