• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2020

10:09

PADAĆE GLAVE U BARSI POSLE BRUKANJA! Stiže novi trener, Bartomeu NE DA OSTAVKU! Navijači u STRAHU, Mesi bi mogao da ode...

Fudbal

PADAĆE GLAVE U BARSI POSLE BRUKANJA! Stiže novi trener, Bartomeu NE DA OSTAVKU! Navijači u STRAHU, Mesi bi mogao da ode...

Podeli vest

Zemljotres u Barselonu posle istorijskog brukanja u Ligi šampiona. Kako su mediji preneli Barselona je posle poniženja od 8:2 protiv Bajerna u meču četvrfinala Lige šampiona odmah smenila trenera Kikea Setjena sa mesta šefa struke

Mediji su za novog trenera promovisali Maurisija Poketina, doskorašnjeg kormilara Totenhema. Pričalo se o njemu još u januaru, ali tada su u javnosti isplivale njegove stare izjave u kojima Argentinac podvlači da je navijač Espanjola i da nikad neće sesti na klupu Barselone, kada je rekao:“Pre bih radio na farmi u Argentini”. 

ŠOKIRAO SVET POSLE 8:2! Barselona OTERALA Setjena, a evo šta je rekao posle BLAMAŽE!

(FOTO) "SAHRANILI" MESIJA I DRUŠTVO POSLE DEBAKLA - MEDIJI NEMILOSRDNI! Sramota, poniženje, smešna Barsa...

 

Poketino se u međuvremenu izgleda predomislio, Barsa je sebe dovela u situaciju da mora da proguta ponos, Ronald Kuman je rezervna opcij. Prvi zadatak sportskog direktora Erika Abidala ipak – razgovor sa Poketinom. Mada se spekuliše da b i i Abidal mogao da dobije otkaz.

Poketina bi svlačionica navodno dočekala raširenih ruku, međutim, to su optimističke prognoze. Ne zato što su netačne, već zato što niko ne zna ko će sedeti u njoj i u narednoj sezoni. Igrači su već duže vreme nezadovoljni, ne čekaju im se izbori 2021. Mnogi uostalom traže glavu Bartomeua i prevremene izbore.

Sam predsednik Đozep Bartomeu najavljuje radikalne rezove, ne i ostavku.

- Neke odluke smo već doneli. Neću sada o njima, tugujemo, ali već od sutra radimo - rekao je prvi čovek Barselone odmah posle debakla.

Takođe, radio COPE navodi da bi i Argentinac mogao da ide iz Barselone. Ne zato što ga neko tera, već zato što više nema snage da radi za sve druge. Ako ne bude pravih promena, misli se pre svega na smenu Bartomeua, Mesi bi mogao da napusti klub kad mu ugovorna klauzula to i dozvoli sledećeg leta. I to za džabe.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija