• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2020

12:41

(FOTO) FOTKA O KOJOJ BRUJI EVROPA, ZVEZDA PROŠLA BOLJE OD BARSELONE! Monstruozna BAVARSKA MAŠINERIJA!

Fudbal

(FOTO) FOTKA O KOJOJ BRUJI EVROPA, ZVEZDA PROŠLA BOLJE OD BARSELONE! Monstruozna BAVARSKA MAŠINERIJA!

Podeli vest

Bajernova mašinerija gazila je i pregazila Barselonu sa 8:2 u četvrtfinalu Lige šampiona

Fudbalska javnost je u šoku, Španci su nemilosrdno opleli po Kataloncima posle sramnog poraza, a Mesi i društvo su predmet ismevanja i na društvenim mrežama.

(VIDEO) NAVIJAČI I NEVERICI, NIŠTA OD BOMBE U ZVEZDI! Poznato zašto je šampion ODUSTAO od Makede!

ŠOK NA "MARAKANI"! Zvezda ODUSTALA od napadača, PROPAO transfer!

 

Ne zna se da li više veličaju igru Bavaraca ili vređaju Mesija i njegove saigrače. Bajern jednostavno uništava rivale, što je pored Barse na svojoj koži osetila i Crvena zvezda.

Kako gazi Bajernova mašinerija zna i Crvena zvezda, koja je poražena u dva meča sa 3:0 i 6:0. Ali, može se reći još i da su trostruki uzastopni šampioni Srbije dobro prošli, jer je Barselona samo u jednom meču primila osam golova od Roberta Levandovskog i njegovih saigrača.

 

 

Takođe, Bajern je Totenhemu u dva meča "spakovao" čak 10 golova (7:2 i 3:1), dok je Čelsi prošao samo sa "sedmicom" - 3:0 i 4:1.

 

ŠOKIRAO SVET POSLE 8:2! Barselona OTERALA Setjena, a evo šta je rekao posle BLAMAŽE!

(FOTO) "SAHRANILI" MESIJA I DRUŠTVO POSLE DEBAKLA - MEDIJI NEMILOSRDNI! Sramota, poniženje, smešna Barsa...

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Oskar Skrinjar Skrinjaroti

pre 4 godine

I ovo govori da je moja Zvezda medju najboljim evropskim ekipama.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!
Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!

Građani dve pokrajine na istoku Nemačke, Tiringije i Saksonije, danas izlaze na izbore, a prema medijskim prognozama ekstremno desničarska Alternativa za Nemačku (AfD) je na putu da odnese ubedljivu pobedu.

01.09.2024

14:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija