• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2020

09:21 >> 15:43

TRANSFERI UŽIVO (16. AVGUST)! GROBARI U DELIRIJUMU! Nestašni dečko se vraća u Humsku!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (16. AVGUST)! GROBARI U DELIRIJUMU! Nestašni dečko se vraća u Humsku!

Podeli vest

Uz Informer.rs i danas možete da pratite najzanimljivije informacije sa fudbalskog tržišta

22.00 - Bivši fudbaler Partizana Nikola Ninković blizu je povratka u Humsku. Više o tome pročitajte OVDE.

20.34 - Lionel Mesi napušta Barselonu!

18.36 - Na pomolu je prelazak Filipa Kostića u redove slavnog Intera! Više o tome pročitajte OVDE.

 

 

18.10 - Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde Marko Petković, napustio je redove Tondele.

17.47 - Selta je angažovala bivšeg fudbalera Real Madrida Migela Bazu u transferu vrednom dva i po milion evra.

16.58 - Atletiko Madrid je spremio pun džak para za vezistu Napolija, Alana! Simeone ga želi po svaku cenu u timu iduće sezone!

Foto: Reuters

15.41 - Bajern bi da zadrži Ivana Perišića i kad istekne njegova pozajmica, ali Inter ima i ponude Totenhema i Lidsa. Nemci su imali opciju da ga otkupe za 20.000.000 evra.

15.10 -  Naćo Fernandez je navodno na izlaznim vratima iz Reala, a "kraljevski klub" tražio više od 10.000.000 evra za obeštećenje. Benfika stoji prva u redu a situaciju motri i Valensija.

14.40 - Čelsi je po svemu sudeći završio posao i doveo Brajtonovog štopera i kapitena Luisa Danka i da će za njegov dolazak platiti 44.000.000 evra.

14.21 - Gazeta delo Sport piše da Frenk Riberi pokušava da u Fjorentinu dovede bivšeg saigrača Havija Martineza. Ugovor sa Bajernom mu ističe sledećeg leta, ima već 31 godinu i ne bi bio previše skup.

14.10 -  Menadžer Čelsija Frenk Lampard traži zamenu za Kepu Arizabalagu i prema pisanju Sana, njega hoće da pošalje na pozajmicu u Španiju. Arizabalagi je inače oborio rekord Alisona Bekera kao najskuplji golman u istoriji fudbala, ali nije pokazao da vredi 80 miliona evra koje je Čelsi platio Atletik Bilbau pre dve godine. Zbog toga se Lampard navodno okrenuo Benu Fosteru, 37-godišnjem čuvaru mreže Votforda, kome bi ponudio mesto među stativama.

Foto: reuters

Ben Foster

13.48 - Obavili su pola posla. Liverpul je kako prenose francuski mediji dogovorio četvorogodišnji ugovor sa Tijagom Alkantarom. Samo još ostaje da se dogovori sa Bajernom.

13.18 - Prva meta menadžera Mančester junajteda je Olea Gunara Solskjera je, kako tvrde mediji, 25-godišnji vezista Saul Nigez, centralni vezista Atletiko Madrida. Saul je na listi želja i Čelzija i Juventusa, ali izveštaju kažu da je Junajted bio najbrži i najkonkretniji. Veruje se da su na “Old Trafordu” spremni da Saulu ponude platu od 165.000 evra nedeljno. 

13.06 - Fudbaler Mančester junajteda Tahit Čong trenira sa Verderom iz Bremena pre nego što pređe na desetomesečnu pozajmicu u nemački klub. 

12.45 - Čista u Barseloni nakon šokantnog poraza (8:2) od Bajerna. Kako prenose španski mediji klub bi mogli da napuste Pike, Alba, Buskets, Vidal, Rakitić, Suarez. Navodno na prodaju nisu  Ter Štegen, Lionel Mesi i Frenki De Jong.

Foto: Tanjug

 

12.22 - Karol Lineti iz Sampdorije bi trebalo da pređe u Torino, za platu od 2.000.000 evra godišnje. Samp traži 12.000.000 evra, Torino nudi 8.000.000 evra plus bonuse.

12.05 - Kristijano Ronaldo bi navodno mogao da napusti Juventus nakon što je talijanski prvak ispao u osmini finala Lige šampiona. Engleski mediji najmanje šanse daju Barceloni, gde bi zaigrao s Mesijem, tu postoji nekoliko problema, ali najveći je novac.PSŽ je jedna od opcija, posebno ako Nejmar napusti klub. Odlazak u kinesku ligu nije realan, a nešto malo verovatnije je da bi Ronaldo mogao karijeru završiti u MLS-u. U dobrim je odnosima s Dejvidom Bekamom vlasnikom Inter Majamija. 

Foto: reuters

 

11.35 - Milan se sprema za novu sezonu, a jedan od ključnih figura u sklapanju novog tima na San Siru jeste Mino Rajola. Moćni menadžer pod svojim okriljem drži trojicu veoma bitnih igrača - Zlatana Ibrahimovića, Điđija Donarumu i Alesija Romanjolija. Produžetak saradnje sa Šveđaninom nije sporan, međutim status Donarume je u ovom trenutku problem.  Milan nije započeo pregovore sa golmanom kojem narednog leta ističe ugovor, isti je slučaj i sa Romanjolijem koji se obavezao na vernost do 2022. godine.

Foto: Informer DN

 

11.10 - Lokomotiva koju sa klupe predvodi Marko Nikolić navodno je ponudila 7.000.000 za Dijega Laksalta, ali Milan hoće 10.000.000. Hoće i da Laksalta iskoristi da iz Moskve dovede Alekseja Mirančuka. Oko njega pregovara i Atalanta i nudi 15.000.000.

10.48 - Real Madrid prodaje Iska, a cena je od 40.000.000 do 50.000.000 evra.

10.46 - Mediji pišu da odlaze iz Juventusa, ali navodno Gonzalu Iguainu i Samiju Kediri ne pada na pamet da idu uz Torina, navodi Gazeta delo Sport

10.30 - Čelsi je nadomak dovođenja Luisa Danka iz Brajtona, pišu engleski mediji. Ovaj 28-godišnji štoper u Brajtonu ima ugovor do 2023. godine.

10.00 - Maurisio Poketino bio je jedan od kandidata za trenera posramljene Barselone. Ali, kako piše Mundo Deportivo favorit je ipak  Ronald Kuman.

09.53 - Posle brukanja Barselone u meču protiv Bajerna (8:2) španski mediji su pisali da bi klub mogao da napusti Lionel Mesi. Naravno, Argentinac je sada u centru pažnje svetskih medija jer postoji mogućnost da sledeće sezone ode za džabe. Dejli Miror navodi da će Mančester siti probati da ga dovede već ovog leta. 

Foto: AP PHOTO

 

09.23 - Roma želi da zadrži Krisa Smolinga, ali neće joj biti lako. Zove ga i Njukasl. Engleski mediji pišu da ga menadžer "Svraka" Stiv Brus vidi kao idealno rešenje za tim. Smoling ima još dve godine ugovor sa Mančester junajtedom.  

09.21 - Džon Obi Mikel je na korak od povratka u Englesku. Kako pišu ostrvski mediji za iskusnog igrača je ozbiljno zainteresovan Stouk.

09.20 -  Desni bek Mančester Sitija Pedro Poro prešao je u Sporting iz Lisabona.

 

 

09.16 - Dobar dan i dobro došli na novi transfer blog, šta se dešavalo u petak možete da pogledate OVDE

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija