• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2020

10:18

(VIDEO) SRBIN SE PREKRSTIO NA "MAKSIMIRU"! Dao gol za Dinamo, pa pogledao u nebo I OVO URADIO!

Fudbal

(VIDEO) SRBIN SE PREKRSTIO NA "MAKSIMIRU"! Dao gol za Dinamo, pa pogledao u nebo I OVO URADIO!

Podeli vest

Srbin Komnen Andrić prekrstio se nasred "Maksimira" nakon što je postigao gol za Dinamo protiv Lokomotive (6:0)

Dinamo iz Zagreba je brutalno otvorio novu sezonu, pošto je u 1. kolu pobedio vicešampiona Lokomotivu sa 6:0, a doprinos pobedi dao je i srpski fudbaler, Komnen Andrić 

Nedavno se vratio na Maksimir posle pozajmice Interu iz Zaprešića i već na prvom meču za Dinamo u novoj sezoni postigao gol.

DINAMO PONOVO PRED OGROMNOM ZARADOM! Hrvati prodaju fudbalera za 10.000.000 evra!

OVO NEMA NIGDE! Hrvatski huligan pronašao jeftin izgovor za vređanje SRPSKIH žena i dece! Da li sledi SRAMNO POMILOVANJE!?

 

Andrić je u igru ušao u 79. minutu, u momentima kada je Dinamo već vodio sa 4:0 posle dva gola Majera i uz jedan Gavranovića i Oršića. Ekspresno je upisao asistenciju, pošto je sjajno pronašao Luku Ivanušeca.

Tačku na meč stavio je upravo Andrić golom u 89. minutu, kada je primio loptu u kaznenom prostoru, okrenuo se i pogodio mrežu rivala. Posle gola prekrstio se, pogledao u nebo, a ova emotivna proslava bila je posvećena njegovom sinu Mateu koji je nedavno došao na svet.

- Dobrodošao na ovaj svet Mateo. Ovo je za tebe i tvoju sestru, sine moj - napisao je Andrić.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija