• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2020

17:20

GOTOVO! BARSELONA IMA NOVOG TRENERA! Trenirao je Tadića, a sada se vraća u Kataloniju!

Fudbal

GOTOVO! BARSELONA IMA NOVOG TRENERA! Trenirao je Tadića, a sada se vraća u Kataloniju!

Podeli vest

Fudbalski klub Barselona pronašao je novog trenera, a u pitanju je nekadašnji igrač katalonskog velikana Ronald Kuman

Čovek koji je imao zavidnu karijeru kao igrač, a sada i kao trener stiže da "ugasi požar" nakon debakla u četvrtfinalu Lige šampiona i eliminacije od Bajerna (2:8).

EKSPRESNA REAKCIJA BARSELONE! Setjen više nije trener Katalonaca!

Kuman je već radio u Barseloni i kao trener, od 1998. do 2000. godine kada je bio pomoćnik Luju van Galu, a nakon toga kreće njegova "solo" karijera. Od klubova u otadžbini (Vitesea, Fejenorda i PSV-a) pa do Premijer lige (Sautempton i Everton) Holanđanin je stigao do klupe nacionalnog tima 2018. godine i uspeo da odvede "lale" na evropsko prvenstvo 2021. godine.

57-godišnji Kuman stiže kao zamena za Kike Setjena koji je dobio otkaz nakon sezone bez i jednog jedinog trofeja Barselone. Dodaćemo i to da je bio trener našem Dušanu Tadiću u Sautemptonu, a želeo je da ga dovede i u Everton, međutim, Srbin je odabrao Ajaks.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija