• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.J.

18.08.2020

20:02

UŽAS U JAGODINI! Trenera UDARIO GROM dok je bio na terenu SA DECOM!

Fudbal

UŽAS U JAGODINI! Trenera UDARIO GROM dok je bio na terenu SA DECOM!

Podeli vest

Trenera mlađih katerogija fudbalskog kluba Jagodina Stefana Pavlovića udario je grom ovog utorka oko 18.40 na pomoćnom terenu gradskog stadiona. Lekari mu se bore za život, saznaje informer.rs

Treneru je pomoć ukazana na licu mesta, on prevezen u Opštu bolnicu i prema rečima direktora bolnice lekari se bore za njegov život.

STRAVIČNA VEST IZ AUSTRIJE! Srpskog trenera udario grom tokom treninga!

U trenutku udara groma bilo je nekoliko mlađih kategorija na treningu, ali povređene dece nema.

Lekari Urgentne službe Opšte bolnice u Jagodini bore se za život fudbalskog trenera koji je teško povređen od udara groma danas oko 18.40 na pomoćnom terenu FK Jagodina. U toku je bio trening mlađih kategorija i dvadesetoro dece u dve grupe je bilo na terenu, na sreću nema povređenih.

Foto: facebook/printscreen

Stefan Pavlović (skroz levo)

- Posle udara groma počela je histerija, deca su bežala ka roditeljima, dvojica zdravstvenih radnika pružili su prvu pomoć treneru koji je nepomično ležao na terenu. Mislim da su uspeli da povrate trenera i da je povratio, a zatim je došla hitna pomoć. Nadam se da je sve u redu, nije trebalo održavati trening dece po kiši i ovakvom vremenu - kažu roditelji dece.  

Teško povređeni trener je , psole pružene prve pomoći, prevežen je u Opštu bolnicu i, po rečima načelnika urgentne služne Opšte bolnice Vladimira Nedeljkovića u toku je borba za njegov život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija