• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2020

21:57

ZVEZDAŠI SLAVE! SJAJNE VESTI IZ BELORUSIJE! Crveno-belima se otvara put ka Ligi šampiona!

Fudbal

ZVEZDAŠI SLAVE! SJAJNE VESTI IZ BELORUSIJE! Crveno-belima se otvara put ka Ligi šampiona!

Podeli vest

Fudbaleri Dinama iz Bresta pobedili su ekipu Astane u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sa ubedljivih 6:3 i tako učinili veliku uslugu Crvenoj zvezdi

 

Šampion Belorusije "zgromio" je Kazahstance koji su već sada ostali bez šanse da se plasiraju u Ligu šampiona pa će ekipa naših Antonija Rukavine i Uroša Radakovića morati sreću da potraži u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

(VIDEO) ZVEZDA GA PRODAJE, DA LI JE LJUT? Zagonetna poruka Tomanea nekoliko sati pre utakmice!

Ovaj rezultat posebno je obradovao Crvenu zvezdu i njene navijače jer će crveno-beli ukoliko eliminišu Evropu, a onda i Dinamo Tbilisi biti među nosiocima u trećem kolu kvalifikacija i tako izbeći ekipe poput Seltika, Dinama iz Zagreba...

Foto: Reuters

Ostao je još jedan uslov, a to je da Lion ne osvoji Ligu šampiona. Zvezda bi onda u Evropu mogla preko Moldea, Makabija iz Tel Aviva, Legije, Karabaha i Dinama iz Bresta. Naravno, ukoliko svih pet klubova prođu u treće kolo.

Pored Dinama, u drugo kolo idu i Karabah, Legija i Seltik koji su bili bolji od Sileksa (4:0), Linfilda (1:0), odnosno KR-a iz Rejkjavika sa 6:0.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija