• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2020

21:35

IZBAČENI IZ KVALIFIKACIJA ZA LIGU ŠAMPIONA! Korona je kriva za takvu sudbinu!

Fudbal

IZBAČENI IZ KVALIFIKACIJA ZA LIGU ŠAMPIONA! Korona je kriva za takvu sudbinu!

Podeli vest

Fudbalere slovačkog prvaka Slovana iz Bratislave najverovatnije i definitivno neće imati priliku da se bore za plasman u Ligu šampiona zbog ponovljenog pozitivnog nalaza u ekipi na koronavirus

Slovački klub je, slobodno se može reći, žrtva virusa jer ni iz drugog pokušaja nije mogao da igra duel prvog kola kvalifikacija sa Klaksvikom sa Farskih ostrva.

GOSPODO IZ UEFA, GDE VAM JE OBRAZ!? Najnovijia SKANDALOZNA odluka koja ide na ruku ŠIPTARIMA!

Problem se pojavio pre tri dana, kada je ekspedicija Slovana doputovala na Farska Ostrva, gde je u sredu trebalo da se sastane sa Klaksvikom, međutim, po dolasku ustanovljeno je da je fizioterapeut tima pozitivan na koronavirus.

Slovanu je naloženo da se odmah vrati u svoju zemlju i da, ako to želi, pošalje na Farska Ostrva omladinski tim koji bi dobio priliku da odigra meč ili će u suprotnom ekipa iz Bratislave bili elininisana. Slovaci su pristali, poslali rezervni sastav na Farska ostrva, ali je ponovo registrovano prisustvo virusa.

 

 

Zbog svega toga Slovaci nisu bili u mogućnosti da odigraju meč, stoga, sledi im eliminacija iz kvalifikacija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija