• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2020

07:15

SA ŽIVOM NEMA ŠALE: Ma zgazite te MULJATORE iz Tirane! Ne igrajte se sa grbom koji nosite na grudima!

Fudbal

SA ŽIVOM NEMA ŠALE: Ma zgazite te MULJATORE iz Tirane! Ne igrajte se sa grbom koji nosite na grudima!

Podeli vest

Nekadašnji trener Crvene zvezde i selektor reprezentacije Jugoslavije Milan Živadinović, poručio je crveno-belima pred utakmicu sa Tiranom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, da se ne igraju sa ugledom kluba

Popularni Živa kaže da fudbalere Crvene zvezde u utorak u Albaniji treba da interesuje samo fudbal i rezultat, da im glava bude koncentrisana na sport i da se ne obaziru na bilo kakav vid provokacije čega će biti u velikim količinama.

SAVO UZ UZDAH: Dobro je, PREŽIVEO sam!

- Crvena zvezda je previše veliki tim za sve albanske klubove zajedno, evropski i svetski prvak! Baš zbog toga nema pravo na grešku! Poručujem igračima Zvezde da se ne brukaju u Tirani, da budu svesni kakav sveti grb i dres nose. Moraju da shvate da utakmica protiv Tirane za njih mora biti toliko važna, kao da igraju protiv Reala iz Madrida. Opet, ova utakmica u Tirani je psihološki najteža za igrače Zvezde. Moraju je shvatiti kao da igraju finale Mundijala - rekao je Milan Živadinović za "Kurir".

- Provokacije su sastavni deo njihovog folklora! Mi ne možemo na to da utičemo. Takvi su. Plus igraju na svom terenu, gde će se osetiti jačim nego što jesu. Uvek su bili provokatori, jer znaju da smo mi na to osetljivi. Zvezdini igrači treba da budu pametni, da sebi ne dozvole da im se desi nešto slično kao sa utakmice Srbije i Albanije, ili meča Srbije i Švajcarske sa mundijala u Rusiji. 

Foto: Starsportphoto

Navijači Tirane već sada ističu transparente "Srbe na vrbe", "Ubij Srbina" i poručuju da će doći ispred stadiona i skandirati uvredljive izraze protiv Srba.

- Ni to ne treba da brine igrače Zvezda. Ako do toga dođe, to je posao za UEFA. Spremni su na sve. Njihovi će navijači pripremati sve i svašta. Moguće je da bude nemilih scena. Oni su poznati kao muljatori i tu će tražiti šansu. Ali, ponavljam, najveća kazna za njih biće da ih pobedimo i izbacimo.

Milan Živadinović uzda se u trenera Dejana Stankovića:

- Igrači Zvezde, pamet u glavu i slušajte Dejana Stankovića. Naš trener je ambiciozan i stručni štab sa njim na čelu odigraće glavnu rolu u psihološkoj, ali i taktičkoj pripremi meča. Ozbiljnost i mobilnost, to je ono što nam treba. Poznavajući Dejana, verujem da će dobro spremiti ekipu na sve, pa i provokacije- zaključuje Živadinović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija