• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2020

14:32

MIHA JE BIO NA SARDINIJI, DRUŽIO SE SA IBROM... Strašno! Saznao da bi mogao da se vrati u Inter, a onda je dobio UŽASNE vesti!

Fudbal

MIHA JE BIO NA SARDINIJI, DRUŽIO SE SA IBROM... Strašno! Saznao da bi mogao da se vrati u Inter, a onda je dobio UŽASNE vesti!

Podeli vest

Siniša Mihajlović, trener fudbalera Bolonje, pozitivan je na poslednjem testu na koronavirus, saopštio je italijanski klub

Vest su takođe potvrdili italijanski mediji, a poznato je da je Mihajlović deo rizične grupe, jer se mesecima unazad bori sa leukemijom.

U poslednjih nekoliko nedelja, Mihajlović je uživao sa porodicom u odmoru na Sardiniji, bio je deo masovnih okupljanja i žurki. Na sreću, za sada je asimptomatičan i ne oseća nikakve uticaje virusa, ali će ostati u izolaciji u naredne dve nedelje.

MIHA JE ZBOG LEUKEMIJE U GRUPI RIZIČNIH PACIJENATA! Evo u kakvom je stanju srpski trener!

UŽASNE VESTI! Siniša Mihajlović pozitivan na KORONU! MIHO, DRŽI SE!

 

Kako je Miha dobio koronu? Italijanski mediji prenose da je minulih dana tokom odmora u jednom hotelu odigrao utakmicu sa poznatim ličnostima među kojima su bili Flavio Brijatore, Dijego Simeone... Takođe, kako navode, tu je bio i Erik Lamela, dok je pre nekoliko dana bio u provodu sa velikim prijateljem Zlatanom Ibrahimovićem. Pored toga, navodno je Miha posetio Košarkaški klub Dinamo Sasari.

Takođe, danima priča o tome da će Antonio Konte napustiti mesto trenera Intera, kao i da je jedan od kandidata da ga zameni Siniša Mihajlović.  Masimilijano Alegri bi trebalo da postane zamena za čoveka kog je odmenio i u Juventusu pre pola decenije, ali, ukoliko on odluči da odbije ovu ponudu i produži svoj zasluženi odmor koji traje već godinu dana, favoriti za to mesto bili bi Roberto de Zerbi, trener Sasuola, ali i Siniša Mihajlović, trener Bolonje.

Mihajlović je u julu 2019. saznao da boluje od leukemije, prošao je seriju hemioterapija i urađeno mu je presađivanje koštane srži. Zbog toga je propustio ceo letnji pripremni period, lečio se na jednoj klinici u Rimu. Sa igračima i stručnim timom je, čak i dok je bio u bolnici, bio u stalnoj vezi putem video linka.

Kada se vratio na teren, nosio je redovno zaštitnu masku i poštovao sve mere protokola azaštite od virusa. Kako navode mediji u Italiji, vest pomalo iznenađujuća, posebno ako se ima u vidu koliko je pričao o značaju zaštite.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija