• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2020

17:45

SPREMA SE OBARANJE SVIH MOGUĆIH REKORDA! PSŽ hoće da plati 700.000.000 evra za Mesija!

Fudbal

SPREMA SE OBARANJE SVIH MOGUĆIH REKORDA! PSŽ hoće da plati 700.000.000 evra za Mesija!

Podeli vest

Fudbalski klub Pari Sen Žermen navodno je spreman da plati 700.000.000 evra za Lionela Mesija. Upravo toliko novca iznosi klauzula omalenog Argentinca

Rukovodstvo Pari Sen Žermena navodno je spremno da isplati Barseloni vrtoglavih 700 miliona evra za Lionela Mesija.

PODRHTAVA TLO U EVROPI! Mesi i Ronaldo od sledeće sezone u istom klubu?

Barselona je poručila da Mesi nije na prodaju da ne odobrava njegov transfer. Argentinac ima ugovor do leta 2021. godine, a obeštećenje je neverovatnih 700 miliona evropskih novčanica.

Foto: AP PHOTO

Međutim, bogati šeici po svaku cenu žele da gledaju u svom timu čuveni tandem Nejmar - Mesi i spremni su da drastično pomere granice kada je reč o transferima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija