• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2020

12:33

(VIDEO/FOTO) DIVLJACI! Letele staklene flaše, baklje! Neredi i hapšenja u Parizu posle finala LŠ!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) DIVLJACI! Letele staklene flaše, baklje! Neredi i hapšenja u Parizu posle finala LŠ!

Podeli vest

Francuska policija uhapila je 148 osoba u noći izmedju nedelje i ponedeljka u Parizu, zbog nereda na ulicama za vreme i posle utakmice finala Lige šampiona u kojoj su fudbaleri Pari Sen Žermena izgubili od Bajerna iz Minhena

Kako je saopštila policija, u pritvoru je zadržano 108 osoba.

Neredi su izbili ispred stadiona Park prinčeva i na Jelisejskim poljima, gde su navijači palili automobile i razbijali stakla na prodavnicama.

Povredjeno je 16 policajaca, oštećeno je 15 automobila, a demolirano je 12 prodavnica, u "divljaštvu određenih delinkvenata", naveo je ministar unutrašnjih poslova na Tviteru.

(VIDEO/FOTO) LUDNICA U MARSEJU! Navijači slavili poraz ljutog rivala!

SUROVA DEMONSTRACIJA SILE! Bavarska mašina, ovo još niko nije uradio!

 


Neredi su trajali nekoliko sati. Grupe mladih ljudi gađale su policiju staklenim flašama i bakljama, a policija je odgovorila suzavcem i gumenim mecima, preneo je novinar Frans presa.

Fudbaleri Pari Sen Žermena igrali su sinoć u prvom finalu Lige šampiona u istoriji kluba i izgubili su od Bajerna iz Minhena sa 0:1.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija