• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2020

21:46

GOTOVO! SRBIN JE SLOBODAN IGRAČ! Reprezentativac raskinuo ugovor sa Portugalcima!

Fudbal

GOTOVO! SRBIN JE SLOBODAN IGRAČ! Reprezentativac raskinuo ugovor sa Portugalcima!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Partizana i povremeni reprezentativac Srbije Andrija Živković od ove srede je postao slobodan igrač

Živković je u sredu raskinuo ugovor sa Benfikom i dobio čiste papire pa će moći na miru da bira novi klub. Dugo je trajala saga oko Srbina koji je odavno bio otpisan u Lisabonu i na kraju dobila konačan epilog.

STANKOVIĆ PRECRTAO TROJICU IGRAČA! Promene u Zvezdi nakon Tirane!

Kako piše "Abola", Živković je u toku raskinuo ugovor sa lisabonskim Orlovima, za koje je, po papiru, bio vezan do leta naredne godine. Ali, dugo već je Benfika gledala kako da izađe iz tog čvrstog zagrljaja, u kojem je srpskom fudbaleru svake godine plata bila sve veća, a na terenu je provodio sve manje minuta.

Foto: Starsportphoto

Videćemo koja je naredna stanica Srbina koji je u Lisabon stigao 2016. iz Partizana kao slobodan igrač nakon što je takođe raskinuo saradnju sa crno-belima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija