• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2020

13:50

UEFA PRETI IZBACIVANJEM! Komšije u velikom problemu zbog koronavirusa!

Fudbal

UEFA PRETI IZBACIVANJEM! Komšije u velikom problemu zbog koronavirusa!

Podeli vest

Utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između fudbalera Makabija iz Haife i Željezničara odložena je zbog slučaja zaraze korona virusom u ekipi iz Sarajeva. Kako se navodi, UEFA bi mogla da izbaci Željezničar iz daljeg toka takmičenja

Ministarstvo zdravlja Izrela donelo je odluku nako što je potvrđeno pet slučaja zaraze virusom Covid19 u ekipi iz BiH, a Evropska fudbalska unija (UEFA) danas će doneti odluku o epilogu ovog susreta.

NA OLD TRAFORDU ZAVRŠILI TRANSFER! Mančester POTPISAO golmana!

UEFA može da dozvoli promenu termina meča u skladu sa rokovima koji će biti određeni, ali može i da registruje susret službenim rezultatom 3:0 u korist jedne ekipe.

Foto: Public

Četiri fudbalera i pomoćni trener FK Željezničar, čiji su jučerašnji testovi bili pozitivni, izolovani su u odvojene apartmane nedaleko od hotela. Tim s Grbavice bio je desetkovan i pre puta u Izrael budući da je šest prvotimaca bilo zaraženo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija