• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2020

01:10

SVE JE POZNATO! OVU SU MOGUĆI RIVALI SRPSKIH KLUBOVA! Partizanu otvoren put, TSC može protiv Totenhema ili Milana!

Fudbal

SVE JE POZNATO! OVU SU MOGUĆI RIVALI SRPSKIH KLUBOVA! Partizanu otvoren put, TSC može protiv Totenhema ili Milana!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana i TSC-a plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a sada je poznato i ko su im mogući rivali u toj rundi takmičenja

 

Vicešampion Srbije eliminsao je RFS, dok je TSC bio bolji na gostovanju u Moldaviji ekipi Petrokluba pa je postalo jasno da ćemo imati dva predstavnika u drugom kolu kvalifikacija (Vojvodina se priključuje od trećeg).

STIŽE LOVA PARTIZANU I TSC-U NAKON PRVOG KOLA! Srpski klubovi zaradili, ali i osvojili bodove Superligi!

Nakon što je kompletirano prvo kolo, a od iznenađenje jedino možemo izdvojiti eliminaciju Maribora od Kolerajna iz Severne Irske, te Žiline od velškog TNS-a ostali rezultati bili su očekivani, postalo je jasno protiv koga mogu srpski klubovi u drugoj rundi.

Foto: Starsportphoto

Partizan ima otvoren put ka trećem kolu jer je povlašćen, a od težih rivala izdvojićemo grčki Aris, Olimpiju iz Ljubljane, Makabi Haifu te švedski Geteborg.

Kod TSC-a je situacija drugačija jer je tim iz Bačke Topole nepovlašen pa bi već sada mogao na megdan Totenhemu, Milanu, Kopenhagenu, Volfsburgu... Međutim, ukoliko bude imao sreće žreb ga može poslati na duel sa ekipama poput Zrinjskog, Žalgirisa, TNS-a, Škendije... 

Foto: Starsportphoto

Bilo kako bilo, žreb je zakazan za ponedeljak od 13.00.

Potencijalni rivali Partizana su: Kukeši, Servet, Aris, OFI, Ventspils, Olimpija Ljubljana, Linkoln, Nome Kalju, Osijek, Geteborg, Hamarbi, Bodo Glimt, Viking, Progres, Riteriai, CSKA Sofija, Honved, Makabi Haifa, Kajzar, Nefči, Šamrok, Toršavn, Lokomotiva Plovdiv, Botošani, Pjast Glivice, Hibernijans, Dunajska Streda, Lači, Teuta, Renova, Borac Banja Luka, Šfantu George, Bala Taun, Kolerejn i Lokomotiva Tbilisi.

Što se tiče TSC-a, pred njim su ozbiljni protivnici: Totenhem, Bazel, Kopenhagen, Volfzburg, APOEL, BATE Borisov, Galatasaraj, Malme, Standard, FCSB, Granada, Milan, Rendžers, Hapoel Ber Ševa, Rozenborg, Apolon, Rems, Fehervar, Rio Ave, Dinamo Moskva, Liberec, Hajduk Split, Škendija, Kolos, Vilem II, Jablonec, TNS, Leh, Hartberg, Aberdin, Zrinjski, Kairat, Žalgiris, Arhus i Madervel.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17