• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2020

23:10 >> 22:17

TRANSFERI UŽIVO (31. AVGUST)! Ibrahimović rešio dileme, Everton dobija veliko pojačanje!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (31. AVGUST)! Ibrahimović rešio dileme, Everton dobija veliko pojačanje!

Podeli vest

Pratili smo još jedan dan na transfer tržištu

 

23.10 - Toliko za danas! Budite sa nama i sutra!

22.45 - Dinamo iz Zagreba sprema se za prodaju fudbalera za 20.000.000 evra. Više o tome OVDE.

22.16 - Fiorentina je odlučila da stavi tačku na priče da Dušan Vlahović napušta ekipu. Odluka Viole je da Srbin ostaje i naredne sezone.

21.51 - Čelsi je blizu transfera vrednog 100.000.000 evra čime bi potrošili čak 250.000.000 samo ovog leta. Više o tome OVDE.

21.30 - Mančester siti je spremio pravu bombu, a nije u pitanju Lionel Mesi! Kalidu Kulibali navodno je u završnim pregovorima sa "građanima", piše "Frans fudbal".

 

 

20.55 - Gotovo je! Ibrahimović je stavio tačku na sve glasine, nosiće dres Milana i naredne sezone.

 

 

20.33 - Inter je odbio ponudu Kaljarija da im još jednu sezonu pozajmi Radžu Najngolana. Marota je odlučio da se Belgijanac pojavi na prozivci i da se njegova pozicija opet preispita. Ostanak Najngolana u Interu u mnogome zavisi i od mogućeg dolaska Vidala.

19.50 - Poslednje vesti sa Ostrva glase da Doni van de Bek upravo u Holandiji obavlja lekarske preglede pred transfer u Mančester Junajted. Podsetimo, klubovi su sinoć dogovorili 45.000.000 evra vredan transfer.

18.40 - Kao što je i najvljeno, Lionel Mesi se nije pojavio na prvom treningu Ronalda Kumana u Barseloni u 17.30 časova. Dakle, nema nameru više da igra za Katalonce.

18.10 - Hames Rodrigez se već nalazi na pregledima u Liverpulu i u narednim satima bi trebalo da bude promovisan kao novi fudbaler Evertona.

 

 

16.50 - Doskorašnji ofanzivac Partizana predstavljen je u novom klubu. Više o tome OVDE.

15.37 - Ivan Rakitić, kako prenosi Marka, započeo je lekarske preglede mada se Barselona i Sevilja još nisu definitivno dogovorile oko visine obeštećenja. Madridski list piše da su pregovori izuzetno uznapredovali u poslednjih nekoliko sati, pa se više ne postavlja pitanje da li će do ovog posla doći. Prema ranijim najavama ne treba očekivati da Katalonci mogu da izvuku mnogo više od 5.000.000 evra. Ivan Rakitić morao je značajno da spusti potraživanja. Da je kojim slučajem ostao na Nou Kampu, inkasirao bi blizu 8.000.000 evra. Sa Seviljom će potpisati trogodišnj ugovor vredan nešto manje od 4.000.000 evra.

 

 

15.22 - Arturo Vidal negirao glasine o transferu u Real Madrid. Vezista kog je Barsa otpisala, je dodao da u klubu igra samo 13 profesionalnih fudbalera i tako iskritikovao Katalonce.

15.13 - David Silva konačno je obukao dres Real Sosijedada.Silva je ovog leta napustio Mančester siti posle 436 nastupa za klub. U Primeru se vraća posle 10 godina.

 

 

 

 

15.10 - Lester je poslao prvu zvaničnu ponudu u Bergamo. Ona iznosi 18.000.000 funti i Italijani je još nisu odbili. 

14.55 - Srđan Babić je napustio Crvenu zvezdu, pa će narednih godinu dana provesti na pozajmici u Famalikau. Jedno od prijatnijih iznenađenja portugalskog fudbala u poslednjim godinama je Babića već predstavilo na klupskom sajtu.

 

 

14.10 -  Fiorentina spremna da u potencijalni transfer Alesandra Florencija uključi i našeg Dušana Vlahovića. Poslednih dana bivši napadač Partizana uglavnom se dovodio u vezu sa Parmom.

14.00 - Centralni vezni Alan se seli u Premijer ligu. Karlo Anćeloti ga poznaje, radili su zajedno, pa ovaj transfer u Everton nije iznenađenje. Za sada ga je potvrdio samo predsednik Napolija, ali se očekuje da uskoro bude i zvanično.

13.44 - Monako je formirao vrlo zanimljiv napadački tandem Visam Ben Jeder - Kevin Foland. Nemac stiže kod Nika Kovača u transferu vrednom 15.500.000 evra, a ugovor će biti potpisan na četiri godine.

12.23 - Brazilac Nejmar nema namerun ovog leta da napušta Pariz.

- Ostajem u PSŽ-u sledeće sezone. Ostajem sa ambicijom da se vratim u finale Lige šampiona, ovog puta da ga osvojim. Sviđa mi se ideja u vezi sa svim kada je reč o upisivanju mog imena u istoriju ovog kluba - rekao je Nejmar za PSŽ Le Mag.

Foto: reuters

 

11.35 - Najbolji strelac Evrope Ćiro Imobile potpisao je novi ugovor sa Lacijem do 2025, s još jednom opcionom godinom.

 

 

11.33 - Seltik blizu dogovora sa Brajtonom oko pozajmice Šejna Dafija. On je upisao 19 nastupa prošle sezone, ali Grejem Poter otvoreno favorizuje Adama Vebstera i Luisa Danka.

11.15 -  Gazeta delo Sport  piše kako je Đenova bacila oko na napadača Fernanda Ljorentea.

11.05 - Trener Intera Antonio Konte želi da dovede fudbalera Čelsija Kantea, preneli su italijanski mediji. Spekuliše se da je transfer vredan 50 miliona evra, pa Inter želi prvo da dovede Kantea na pozajmicu, uz opciju za otkup ugovora.

10.15 - Kako prenosi nemački mediji Kai Havers nije jutros bio na treningu Bajera.  To može da je verovatno na putu za London, ili se makar priprema za put. Podsetimo, Čelsi u principu ima dogovor sa igračem, dok se poslednjih dana pisalo kako je nemački klub prihvatio ponudu od 100.000.000 evra po formuli 80+20.

10.13 -  Denis Popović, slovenački fudbaler koji je bio na meti Zvezde, odlazi u Kinu u Huanghai.

09.45 - Fulam je  zvanično potvrdio da je na pozajmicu do kraja sezone doveo vezistu Marija Leminu iz Sautemptona. Londonski klub ima pravo da ga otkupi na kraju sezone.

 

 

09.42 - Vedad Ibišević uskoro bi trebalo da  potpiše ugovor sa Šalkeom.Ono što je mnogo zanimljivije od tajminga samog parafa i pristupa klubu iz Gelzenkirhena jeste ugovorena plata jednog od najboljih aktivnih strelaca Bundeslige. Kiker navodi kako će finansijski ozbiljno poljuljani klub iz Gelzenkirhena (procena duga iznosi oko 250.000.000 evra) Ibiševiću za godinu dana platiti tek 100.000 evra, što je na nedeljnom nivou tek nešto više od 2.000 evra. Kiker još navodi kako je ta cifra ispod prosečne plate u nemačkoj trećoj ligi (120.000), a kako za Ibiševića nisu predviđeni ni posebni bonusi, izuzev uobičajenih koji sleduju svim igračima Šalkea, list navodi da bi to mogla da bude najmanja plata među bundesligaškim profesionalcima u narednoj sezoni.

09.16 - Joško Gvardiol kojim aima 18 godina a u utorak je debitovao za Dinamo na evropskoj sceni i  odmah oduševio. Za Dinamovu prvu ekipu je odigrao tek 13 utakmica, ali evropski velikani stoje u redu.  Odmah posle meča s Klužom na Maksimirsku 128 stigle su dve ponude. Prvo je Lil ponudio deset miliona evra, a onda je u pregovore s Dinamom ušao i Lids.Kako tvrdi dobro informisani Fabricio Romano hrvatskom prvaku bi trebalo da pripadne  čak 20 miliona evra.

 

 

09.15 - Dobro jutro  i dobro nam došli u još jedan dnevni blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj transfer pijaci. Šta se dešavalo u nedelju možete da pogledate OVDE.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija