• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2020

19:50

IZGLEDA DA JE GOTOVO! Čelsi dobija BRUTALNO pojačanje i kompletira kupovinu od 250.000.000 EVRA!

Fudbal

IZGLEDA DA JE GOTOVO! Čelsi dobija BRUTALNO pojačanje i kompletira kupovinu od 250.000.000 EVRA!

Podeli vest

Trener Bajera iz Leverkuzena Peter Bos rekao je danas da fudbaler Kaj Haverc najverovatnije neće više trenirati sa ekipom

 

Haverc bi trebalo da pređe u Čelsi za transfer vredan 90 miliona funti. Uprave dva kluba pregovaraju već nekoliko nedelja, a 21-godišnji fudbaler rekao je da želi što pre na Stamford Bridž.

ČELSI DOVEO BEKA SKUPLJEG OD VERNERA! Stigao defanzivac iz Lestera!

Haverc je trenutno sa reprezentacijom Nemačke na pripremama za utakmice u Ligi nacija, protiv Španije i Švajcarske.

Upitan da li očekuje da će se Haverc vratiti posle pauze, Bos je rekao: "Nažalost, naša ekipa još nije kompletna. Ne očekujem da će (Kevin) Foland i Haverc ponovo trenirati sa nama. Mogući su transferi još nekih igrača. Mi definitivno moramo da dovedemo nekoliko igrača", rekao je Bos, preneo je "Skaj".

Foto: Reuters

Haverc je celu karijeru proveo u Leverkuzenu, otkako je debitovao u oktobru 2016. godine postigao je 36 golova i imao je 25 asistencija u 118 prvenstvenih utakmica.

On bi bio sedmo pojačanje Čelsija u letnjem prelaznom roku, posle dolazaka Tima Vernera, Hakima Zaješa, Bena Čilvela, Tijaga Silve, Malanga Sara i Zavijera Mbujambe, a za njihove dolaske izdvojeno je 250.000.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija