• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2020

17:20

(FOTO) ŽELITE NOVI DRES SRBIJE? Spremite se da DUBOKO zavučete ruku u džep!

Fudbal

(FOTO) ŽELITE NOVI DRES SRBIJE? Spremite se da DUBOKO zavučete ruku u džep!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije u nove pobede kreće sa najnovijom opremom. Meč protiv Rusije biće idealna prilika da "orlovi" zaigraju sa tek pristiglim dresoma. Međutim, ukoliko ste poželeli da i vi "pojačate" kolekciju ovim komadom, moraćete ozbiljno da se isprsite

 

Sigurno da se navijačima naše reprezentacije koji vole da upotpune kolekciju novim dresovima, ova vest neće svideti. Naime, samo gornji deo opreme "orlova" možete nabaviti po prilično visokoj ceni, a ona iznosi 16.000 dinara.

SAZNAJEMO! MATIĆ VIŠE NEĆE DA IGRA ZA SRBIJU! Fudbaler Mančester junajteda doneo odluku!

Čini se da morate duboko da zavučete ruku u džep kako bi pazarili ovaj, bez sumnje, sjajan komad. Ono što je dodatno razočaranje za sve jeste i činjenica da je ovo jedino ovaj dres mogući kupiti, bilo da je original ili replika.

Anketa

Foto: printscreen

Dakle, 16.000 ili ništa.

Foto: printscreen




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan Pancevo

pre 3 godine

Da li je dres od zlata ukrasen sa rubinima ? Sramota !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija