• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2020

22:06

MILOJEVIĆ PODNEO OSTAVKU! Nekadašnji trener Zvezde napušta Saudijsku Arabiju!

Fudbal

MILOJEVIĆ PODNEO OSTAVKU! Nekadašnji trener Zvezde napušta Saudijsku Arabiju!

Podeli vest

Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba Al Ahlija, prenose mediji u Saudijskoj Arabiji

 

Kako pišu tamošnji mediji, Milojević je ove subote obavesti upravo Al Ahlija da želi da napusti ekipu. Razlog je navodno nezadovoljstvo srpskog stručnjaka jer mu nisu ispunjeni zahtevi koje su vlasnici obećali.

EGIPĆANIN STIŽE U ZVEZDU! Menadžer tvrdi: Blizu smo dogovora!

Al Ahli je trenutno na trećem mestu i neće igrati tamošnju Ligu šampiona s obzirom na to da za Al Nasrom zaostaju 14 bodova. Takođe, u poslednjih pet kola imaju pobedu, remi i tri poraza.

 

 

Podsetimo, Milojević je sa Al Ahlijem u februaru potpisao ugovor na 18 meseci, a pominjalo se da je za taj potpis inkasirao nešto manje od četiri miliona dolara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milangrgic

pre 3 godine

Pa nije mu ovo Srbija da namesta meceve,kako Vuk Rasovic vec tri godine u Saudijku Arabiju i zadovojan je covek cujem se svaki drugi dan

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija