• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2020

21:08 >> 15:36

TRANSFERI UŽIVO (07. SEPTEMBAR)! Bomba na "Marakani", poznata i plata, Lion tera najboljeg!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (07. SEPTEMBAR)! Bomba na "Marakani", poznata i plata, Lion tera najboljeg!

Podeli vest

Budite i danas uz Informer.rs i pratite dešavanja na fudbalskom tržištu

21.03 - Everton je zvanično doveo Džejmsa Rodrigeza, ugovor je na dve godine!

19.43 - Italijan je blizu Zvezde! Pojavile su se i informacije o detaljima ugovora. Falćineli bi trebao da prima 420 hiljada evra po sezoni! 

18.13 - Iz Liona žele da prodaju Memfisa Depaja. Razlog? Holanđanin bi sledeće godine mogao da ode kao slobodan igrač.

17.30 - Lionel Mesi je na treningu Barselone:

 

 

16.52 - Lazar Samardžić je imao i ponudu Bolonje, ali je rešio da karijeru nastavi u Lajpcigu.

16.23 - Fudbalski klub Njukasl potvrdio je danas da je Kalum Vilson novi igrač tog kluba. Vilson je potipsao četvorogodišnji ugovor vredan 20 miliona funti.

15.34 - Prema pisanju navijačkog portala RSB Zvezda je novog napadača  pronašla u Italiji. Tačnije u Bolonji, koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, legendarni Zvezdin fudbaler i mentor aktuelnog trenera crveno-belih Dejana Stankovića. Sajt RedStarBelgrade.rs navodi da je Crvena zvezda završila sav posao oko dovođenja 29-godišnjeg Dijega Falčinelija, koji će stići na pozajmicu sa pravom otkupa za 1.000.000 evra.

15.30 - Po svemu sudeći  Lajpcig je u svoje redove doveo talentovanog fudbalera Herte, Lazara Samardžića. Kako javljaju nemački mediji, mladi ofanzivni vezista je stigao u Lajpcig kako bi obavio lekarske preglede.

 

 

 

15.27 - Olimpijakos ima i četvrto zvanično pojačanje ovog leta! Iz Vitorije Gimaraeš stigao je centralni vezista Pepe Rodrigez, sa kojim je grčki šampion potpisao ugovor na četiri godine. Mmediji u Portugaliji spekulišu da je Olimpijakos za ceo posao izdvojio 4.500.000 evra. Od toga je 3.000.000 evra odmah leglo na račun Benfike, dok će Vitoriji ići 1.500.000 ali i bonusi na ime odrađenih obaveza, te procenti od naredne prodaje.

15.20 - Aleksandar Kolarov (34) je iz Beograda jutros privatnim letom krenuo za Milano, a po sletanju na aerodrom „Linate Prime”, dočekali su ga predstavnici Intera. Po informacijama koje stižu iz Milana, Kolarov će danas obaviti prvi deo lekarskih pregleda, a sutra će, uz još nekoliko analiza, sesti za sto sa predstavnicima kluba i definisati sve detalje novog, verovatno dvogodišnjeg ugovora.

 

 

Foto: printscreen

Aleksandar Kolarov

 

14.26 - Defanzivac Partizana Nemanja Miletić dogovorio je i poslednji detalj trogodišnjeg ugovora, ali i stavio tačku na saradnju sa crno-belima. Za sedam dana će otputovati u Aziju na lekarske preglede i zvanično predstavljanje u novom klubu Al Raedz. Crno-beli će na ime obeštećenja za Miletića inkasirati oko 500.000 evra. Prvo je ta stavka bila mala tačka spoticanja, jer su Arapi nudili pomenutu cifru, ali u dolarima, što klub iz Humske nije želeo da prihvati. Na kraju su se dve strane ipak dogovorile.

Foto: Starsportphoto

 

13.55 - Hose Kanjas definitivno je napustio Crvenu zvezdu i poslao navijačima dirljivu poruku. Španski vezista nije igrao tokom proleća, a od navijača se oprostio porukom na Instagramu. 

13.29 - Atalanta je blizu dovođenja Davidea Zapakoste iz Čelsija. U pitanju je pozajmica sa opcijom otkupa. Ugovor Zapakosti sa Plavcima ističe u junu 2022. godine, ali on ima želju da se vrati u Italiju.

13.15 -Njukasl je predstavio novo pojačanje - Kalum Vilson je za oko 22.000.000 evra stigao iz Bornmuta!

 

 

12.45 - Mančester siti je za Kalidua Kulibalija ponudio Napoliju 75 miliona evra za njegov dolazak. Čekaju odgovor Italijana!

 

 

11.03- Barselona sprema poslednju ofanzivu na Lautara Martineza. Katalonci ne mogu da plate više od 65.000.000 evra, te u paketu nude Artura Vidala i još jednog igrača, ali iz Intera traže još.

10.46 - Denis Čerišev ne želi u Rusiju, a kako prenose španski mediji 29-godišnjak je odbio vrlo dobru finansijsku ponudu Krasnodara da po prvi put zaigra u domovini. Rus je odbio još nekoliko ponuda iz tamošnje Premijer lige, uprkos činjenici da novi trener Valensije, Havi Garsija, ne računa na njega.

09.46 - Otkrivena je i plata koju će Luis Suarez imati u Juventusu. Urugvajcu sleduje 10 miliona evra po sezoni i dvogodišnji ugovor. Želja stare dame je da ga Barsa pusti za džabe, kao što je uradila sa Rakitićem koji je otišao u Sevilju.

Foto: Reuters

 

09.45 - Real Madrid je odlučio da proda Nača Fernandeza. Ponuđen je Milanu, ali rosoneri nisu baš zagrejani. Tako je u priču opet ušla Benfika koja je htela Nača i pre godinu dana. Real traži 15.000.000 evra.

09.43 - Milanovo veliko pojačanje Sandro Tonali bi u sredu trebalo da bude zvanično promovisan. Vezista Breše će u utorak obaviti lekarske preglede.Rosoneri plaćaju Breši 10.000.000 evra za pozajmicu, još 15.000.000 evra za otkup ugovora i 10.000.000 evra kroz bonuse.

09.41 - -Dobar dan i dobro došli na naš blog posvećen fudbalskim transferima. Šta se dešavalo u nedelju  pogledajte OVDE.

 

 

Bonus video

MRKI POGLEDI I GURKANJE RAŽNATOVIĆA I KOZAKOVA! Veljko: Iritantan mi je lik, neće dobro proći! Ukrajinac: Vreme je da mu se pokvari skor!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbijanac

pre 3 godine

Nista ne mora da znaci ali ako uporedimo Zvezdine zelje pre Mihinog predloga cini mi se da Zvezda opet pravi gresku igrac u 27 utakmice dao samo 3 gola a prpopusta se prilika za efikasnijeg igraca.. Videcemo mozda ja gresim

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija