• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2020

14:57

TRANSFERI UŽIVO (9. SEPTEMBAR)! Tonali je novi "rosonero"! Ljajić dobio još jednu ponudu

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (9. SEPTEMBAR)! Tonali je novi "rosonero"! Ljajić dobio još jednu ponudu

Podeli vest

Da li će danas biti "bombi" u svetu fudbala? Tržište radi punom parom, a sva dešavanja sa transfer pijace pratiti na sajtu Informera

 

23.08 -  Fenerbahče je potvrdio da je Vedat Murići je novi član Lacija. Kako se ranije pisalo u pitanju je posao vredan blizu 20.000.000 evra.

 

21.45 -  Sandro Tonali stižu na pozajmicu u Milan vrednu deset miliona evra sa klauzulom od petnaest miliona evra otkupa po kraju ove sezone. Ceo transfer može dostići sumu od 35 miliona evra ukoliko mladi Italijan ostvari dodatne bonus klauzule. Preuzeće "osmicu", njegov idol Gatuzo mu je navodno dao i 'dopuštenje'. Tonalija su tokom cele protekle pratile priče oko transfera u Milano, zainteresovani su bili i Inter, ali i još par evropskih giganta.

 

 

21.44 - Centralni vezista kog je Stouk pre dve godine platio Feirenseu preko 7.000.000 - Ogenekare Etebo (26), otišao je na pozajmicu u Galatasaraj.

20.30 - Trener PSŽ-a Tomas Tuhel priznao je da bi voleo da u svom klubu vidi vezistu Rena Eduarda Kamavingu koji je sledeće sezone projektovan kao novo pojačanje Reala.

20.20 -  Porto je uspeo da se "dokopa" Brazilca Evanilsona iz Fluminensea i sa ovim napadačem su potpisali ugovor do 2024. godine.

 

 

19.45 - Ren je pojačao ponudu za Džefa Rejna Adelaida na 23.000.000 evra! U pitanju je vezista Liona kojeg želi i Herta.

18.56 - Navodno se nastavljaju pregovori na relaciji Mančester Junajted - Džejdon Sančo i postoji mogućnost da se Borusija ponovo aktvira u celoj priči. Igrač i Junajted) lako bi se dogovorili, problem je relacija dva kluba.

18.55 - Bajern se zvanično oprostio od hrvatskog internacionalca, a to znači da ga definitvno neće otkupiti - Ivan Perišić se vraća u Inter.

 

 

17.35 - Francuski napadač Stiv Munije je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Brestom. Hadersfildu će na ime obeštenja pripasti 5.000.000 evra.

16.50 - Španski radio Kadena KOPE javlja da je Las Palmas kontaktirao Boatenga sa željom da ga vrati na Kanarska Ostrva, gde je nastupao u sezoni 2016/17. Ofanzivni vezista iz Gane ima ugovor sa Fiorentinom do narednog leta.

14.35 - Ivan Perišić i definitivno neće ostati u Bajernu. Hrvat se vraća u Inter.

13.55 -  Bivši vezista Crvene zvezde Ivan Ilić, inače član Mančester Sitija, igraće sledeće sezone u Veroni, klub ima pravo da otkupi njegov ugovor.

Foto: Starsportphoto©

 

13.33 - Barselona je spreman da Lionu plati oko 20 miliona za Memfisa Depaja!

11.42 - Španski reprezentativac i hit-igrač Vulverhemptona, 24-godišnji Adama Traore, ponuđen je Juventusu.

11.23 - Aris još uvek nije odustao od Mate Garsije! Na "Marakanu" bi uskoro mogla da stigne ponuda ovog tima.

Foto: Starsportphoto

11.05 - udbaler Breše Sandro Tonali obaviće danas lekarske preglede uoči prelaska na pozajmicu u Milan. Kako su preneli italijanski mediji, 20-godišnji vezni igrač će preći na pozajmicu do kraja sezone, a Breša je pristala na pozajmicu vrednu 10 miliona evra.

10.47 - Zanimljivi detalji o novom pojačanju Crvene zvezde OVDE!

10.46 - Nije samo Marsej! U trku za Adema Ljajića uključila se i Đenova, sada je Bešiktaš na potezu.

Foto: printscreen

10.45 - Dobar dan i dobro došli na naš transfer blog posvećej transferima. Šta se juče dešvalo pogledajte OVDE.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17