• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2020

21:46

OLIMPIJAKOS SE NE ŠALI! Potencijalni rival Zvezde doveo bivšeg igrača Intera!

Fudbal

OLIMPIJAKOS SE NE ŠALI! Potencijalni rival Zvezde doveo bivšeg igrača Intera!

Podeli vest

Nekadašnji vezista Intera Jan M'Vila postaće novi igrač Olimpijakosa

Nakon što je početkom nedelje stigao Pepe iz Gimaraeša (3 miliona evra), objavljeno je da je i najzvučnije pojačanje Jan M'Vila. On je u Atinu doputovao ovog popodneva i nakon što prođe lekarske preglede potpisaće trogodišnji ugovor sa Olimpijakosom.

ZVEZDI STIŽE NOVA PONUDA! Grci ipak nisu odustali od Argentinca!

M'Vila dolazi bez obeštećenja, pošto je raskinuo ugovor sa Sent-Etjenom, ali će ga Olimpijakos bogati platiti pa se očekuje da zaradi najmanje 5 miliona evra bez bonusa.

U pitanju je pouzdani zadnji vezni koji je važio za jednog od najvećih talenata u Francuskoj, dok je nastupao za Ren za njega su se otimali najveći klubovi, ali je bio problematičan... To ga je ujedno koštalo i reprezentativne karijere, pošto je već sa 22 "proteran" iz "trikolora".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

ПА ШТА ОНДА,ДОВЕЛИ СМО И МИ БИВШЕГ ИГРАЧА 4. ТАЛИЈАНСКЕ ЛИГЕ,А ОНИ НЕК РАЗМИШЉАЈУ,ШТА ЋЕ И КАКО ЋЕ

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija