• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2020

22:45

TADIĆ DOBIJA DRUŠTVO U HOLANDIJI! Srpski reprezentativac ima novi klub!

Fudbal

TADIĆ DOBIJA DRUŠTVO U HOLANDIJI! Srpski reprezentativac ima novi klub!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Uroš Spajić već u ponedeljak bi trebalo da postane novi igrač holandskog Fejenorda pa će tako Dušan Tadić dobiti sunarodnika u Erediviziji

Defanzivac Krasnodara napušta Rusiju posle dve godine i seli se u redove slavnog kluba iz Roterdama. To se moglo zaključiti i iz reči trenera Fejenorda Dika Advokata.

(VIDEO) AJAKS MOŽE I SA 10 IGRAČA! Tadić započeo sezonu asistencijom!

- Igrao je u nekoliko dobrih klubova, ali hajde da ne trčimo pred rudu, da sačekamo da se tranfer završi. Uroš Spajić je dobar igrač i biće veliko pojačanje za nas. S njim ćemo verovatno završiti prelazni rok za ovo leto - rekao je bivši selektor Srbije.

Foto: Beta/Branislav Božić

Spajić (27) ponikao je u Crvenoj zvezdi, a zatim igrao za Sopot, Tuluz i Anderleht, pre nego što je 2018. obukao dres Krasnodara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija