• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2020

19:58

(VIDEO) MARIIIIIIIIIN! Obradovao Milojevića u 87. minutu, gol za osminu finala Lige šampiona!

Fudbal

(VIDEO) MARIIIIIIIIIN! Obradovao Milojevića u 87. minutu, gol za osminu finala Lige šampiona!

Podeli vest

Al Ahli koji predvodi Vladan Milojević je prošao u osminu finala azijske Lige šampiona, a igrač odluke bio je Marko Marin

Bivši kapiten Crvene zvezde prvo je u završnici prvog poluvremena iznudio crveni karton za defanzivca Al Šorte Ala Ali Mavija, a onda je u 87. minutu postigao pobedonosni pogodak i odveo svoj tim u nokaut fazu elitnog takmičenja azijskog fudbala - 1:0 (0:0).

MILOJEVIĆ PONOVO U LIGI ŠAMPIONA! Bivši trener Zvezde ostvario veliki uspeh!

MILOJEVIĆU PREKIPELO! Nema šale sa Srbinom, Al Ahli je OVO MORAO DA URADI!

 

Al Ahli je imao mnogo veći posed, ali nije uspeo da stvori veliki broj prilika. Ipak, Milojevićev tim nije paničio, bio je strpljiv i iskoristio šansu kada se ukazala. Marin je povukao čitavu akciju, a onda sačekao povratnu loptu i pogodio metu iz izgledne situacije.

 

 

Al Šorta je ostala sa desetoricom igrača u prvom minutu nadoknade. Ali Mavi je tada rukom zaustavio odličan pas Marka Marina, koji je trebalo njegove saigrače da izbaci u gol šansu, ali se isprečio defanzivac protivničkog tima i zaradio drugu javnu opomenu.

Vladan Milojević postavio je ultimatum klubu, o tome čitajte OVDE.

Foto: printscreen

Vladan Milojević

Al Ahli do kraja grupne faze takmičenja očekuju još dva meča u narednih devet dana sa Al Šortom i Esteglalom. Milojevićev tim želi da obezbedi prvo mesto u grupi A i tako izbeglne eventualni okršaj sa Al Hilalom u ranoj fazi doigravanja. Mada je u toj grupi i snažni Pahtakor.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija