• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2020

22:40

(VIDEO/FOTO) NAVIJAČI, HVATANJE ZA GUŠU I PESNIČENJE NA TRIBINAMA U NEMAČKOJ! Odlepio, štoper HSV davio navijača!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) NAVIJAČI, HVATANJE ZA GUŠU I PESNIČENJE NA TRIBINAMA U NEMAČKOJ! Odlepio, štoper HSV davio navijača!

Podeli vest

Kup meč u Nemačkoj između Dinama iz Drezdena i HSV (4:1) obeležio je incident na tribinama

U Drezdenu je viđena prva utakmica pred navijačima posle nekoliko meseci i pandemije korona virusa.

Lokalne vlasti su dozvolile da čak 10.000 gledalaca prisustvuje utakmici u kojoj je trećeligaš Dinamo pobedio drugoligaša HSV-a sa 4:1 i prošao u sledeću rundu.

SKANDAL POTRESA FUDBAL! Uhapšen zbog posedovanja dečije pornogra*ije! Priznao krivicu!

IZ BAJERNA DONELI ODLUKU! Posle Kutinja i Hrvat je višak!

 

Ali, brzo će se zaboraviti utakmica a pamziće se incident koji je napravio štoper gostujućeg tima Toni Lajstner. Iskusni defanzivac je, naime, rođen u Drezdenu, prve je korake napravio baš u žutom dresu Dinama, a tokom utakmice domaći navijači su ga sa tribina verbalno vređali.

To je teško palo Lajstneru. U jednom trenutku je preskočio ogradu i popeo se na tribine kako bi i sukobio sa navijačima Dinama.

Nejmaru preti kazna posle haosa na meču sa Olimpikom, o tome čitajte OVDE.

Palo je hvatanje za gušu sa jednim navijačem Dinama, umešali su se i ostali navijači, pa je na kraju štoper napustio tribinu.

 

 

 

 

Takođe, Borusija Dortmund je demolirala Duizburg sa 5:0. Posao su "milioneri" završili tokom prvog dela igre kada su Sančo, Azar i Belingem doneli Dortmund vođstvo od 3:0. Sa dva pogotka u drugom delu igre samo su dokrajčili nemoćne domaćine. 

U 50. minutu "poker". Rejna je izveo slobodan udarac, gađao je po zemlji, a loptu je u gol skrenuo Vicel. Kapiten Marko Rojs zatresao je mrežu u 58. minutu. Ostao je usamljen ispred golmana, ofsajda nije bilo i rutinski je realizovao šansu za konačnih 5:0.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija