• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2020

07:29

BOMBA SA OSTRVA! Junajted hoće Zvezdino dete, spremio je i džak para!

Fudbal

BOMBA SA OSTRVA! Junajted hoće Zvezdino dete, spremio je i džak para!

Podeli vest

Engleski tabloid San prenosi da je Mančester junajted zainteresovan za bivšeg vezistu Crvene zvezde 22-godišnjeg Uroša Račića

Račića je Valensiji  2018. godine kupila od Zvezde za 2,2 miliona evra.  Englezi tvrde da je Junajted spreman da za srpskog defanzivnog vezistu izdvoji 28 miliona funti, uz podsećanje da je Račićeva klauzula 92 miliona funti za nesmetan odlazak iz Valensije.

- Račić je poznat kao radnik na terenu, odličan je u odbrani i ima dobru kontrolu lopte. Takođe, može da šutira sa obe noge - piše u opisu kvaliteta Kraljevčanina koji je preko OFK Beograda stigao do Marakane.

NE SMETA MU ŠTO JE BIO UHAPŠEN! Solskjer odlučio: Megvajer ostaje kapiten Junajteda!

(FOTO) OBOJICA SU MI REKLA DA IMAM LEPU GU*U! Islanđanka priznala da je imala se*s sa fudbalerima Sitija i Junajteda!

 

 

 

Račić od dolaska u Valensiju pre dve godine nije uspevao da ubedi nadležne na Mestalji da mu daju šansu, pa je prošlu sezonu proveo na pozajmici u portugalskom Famalikau, gde je bio standardan i zapažen.

Foto: Starsportphoto©

Uroš Račić

Račić koji je rođen 1998. godine vratio se ovog leta u Valensiju i dan nakon što je ušao na teren kao rezerva u pobedi protiv Levantea od 4:2, odjeknula je ova bombastična vest. 

San ga je predstavio kao ''novog Nemanju Matića'' koji bi u perspektivi mogao da preuzme njegovu ulogu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija