• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2020

20:51

BILIĆ SIJA OD SREĆE NAKON DOLASKA IVANOVIĆA! Srbin oduševljen novom sredinom!

Fudbal

BILIĆ SIJA OD SREĆE NAKON DOLASKA IVANOVIĆA! Srbin oduševljen novom sredinom!

Podeli vest

Doskorošnji fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga Branislav Ivanović potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa Vest Bromvič Albionom

Srpski fudbaler se vratio u Premijer ligu, odakle je u februaru 2017. godine otišao iz Čelsija. Poslednje tri godine igrao je za Zenit. Ivanović je šesto pojačanje Vest Bromviča u letnjem prelaznom roku, posle dolazaka Grejdija Dijangane, Mateusa Pereire, Sedrika Kiprea, Dejvida Batona i Kaluma Robinsona.

SVE JE GOTOVO! Bane odabrao svoj put... Ivanović POTPISAO!

- Premijer liga je najbolja liga na svetu. Morao sam da prihvatim ovaj izazov i za njega sam spreman. Srećan sam to se vraćam u Premijer ligu i nadam se da ću biti uspešan. Imam puno ambicije i dosta toga želim da dokažem. Daću sve od sebe za ovaj tim- rekao je Ivanović.

O Ivanoviću je pričao i trener ekipe Slaven Bilić.

- On je veliko pojačanje za nas, ekipu koja je tek ušla u Premijer ligu. Ima sve što nam je potrebno. Sve je postigao u karijeri koja je stvarno sjajna. Mi smo oduševljeni, on nam donosi kvalitet i iskustvo na terenu i van njega- izjavio je Bilić i dodao:

- Ne dobijamo samo njega već i uticaj koji on donosi ne samo na naše defanzivce već i na celu ekipu oko njega. Zato smo ga pikirali kao primarnu metu (tokom prelaznog roka). Ovo je sjajno pojačanje za nas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija