• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2020

13:19

RUMUNI IMAJU SAMO 14 IGRAČA! UEFA prelomila, igra se meč u Senti!

Fudbal

RUMUNI IMAJU SAMO 14 IGRAČA! UEFA prelomila, igra se meč u Senti!

Podeli vest

Utakmica 2. kola kvalifikacja za Ligu Evrope između TSC-a i FCSB-a biće odigrana po planu u četvrtak od 21 čas u Senti

UEFA je donela odluku da se zakazani duel odigra, uprkos tome što će predstavnik Rumunije na raspolaganju imati samo 14 igrača, među njima i samo jednog golmana i to 19-godišnjeg Razvana Dukana, koji je prošle sezone bio na pozajmici u drugoj ligi Rumunije, prenosi Mozzarsport.

DRAMA! NEIZVESTAN MEČ U SENTI! Rumune pokosila korona, TSC se otvorio prolaz u 3. kolo!

VELIKA ŠANSA ZA TSC! Korona buknula u igračkom kadru Rumuna, NE MOGU DA SE SASTAVE!

 

Prema propisima u doba pandemije koronavirusa 13 igrača je dovoljno da se igra. Međutim, kako su petorica zaraženih identifikovana tek po dolasku u Srbiju nije nemoguće da još neko od igrača do meča dobije simptome.

Svima prisutnima na stadionu u Senti pre izlaska na teren biće izmerena temperatura, ako bar dvojica iz gostujućeg tima budu bolesna meč će verovatno biti otkazan i registrovan službenim rezultatom 3:0 za TSC.

Foto: Tanjug/AP

 

U nekim ranijim slučajevima Uefa je klubovima sa zaraženim igračima izlazila u susret tako što im je odlagala utakmice za dan ili dva, kako bi im dala prostor da sastav popune time što bi doveli klince iz omladinskog pogona.

 

 

 

BONUS VIDEO

REŠIO SKEJTBORD STAZU U INVALIDSKIM KOLICIMA! Heroj na dva točka!

HOROR SCENE IZ LESKOVCA! Mladić sa motkom prvo posmatra kuće, a onda... (SNIMAK SA BEZBEDNOSNE KAMERE)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija