• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2020

15:32

HRVATI ISPALI IZ LŠ, PA POVUKLI RADIKALAN POTEZ! Totalna RASPRODAJA na "Maksimiru"!

Fudbal

HRVATI ISPALI IZ LŠ, PA POVUKLI RADIKALAN POTEZ! Totalna RASPRODAJA na "Maksimiru"!

Podeli vest

Zagrebački Dinamo je kao i Crvena zvezda završio kvalifikacije za Ligu šampiona, u trećem kolu poražen je od Ferencvaroša (2:1)

Dan nakon meča klub je objavio rasprodaju! Svi igrači "modrih su na prodaju.  Portal Index.hr ističe tako da Modre čeka serija odlazaka, naravno neće svi biti prodati, zavisiće i od toga kakve ponude stignu.

Ofanzivni vezni 19-godišnji Antonio Marin je već na izlaznim vratima, Sampdorija navodno nudi 1.000.000 evra i još 6.000.000 za otkup ugovora. Joško Gvardiol, 18-godišnji štoper, mogao bi da napuni kasu do vrha. Lil je nudio 10.000.000 evra, ali su ga ostale ponude pregazile. Lids je navodno duplirao tu sumu na 20.000.000.

(VIDEO) DINAMO ĆE LIGU ŠAMPIONA GLEDATI IZ SVOJIH FOTELJA! Ferencvaroš izbacio Hrvate!

VUČIĆ ME PITAO KADA ĆU DOĆI U ZVEZDU! Zdravko Mamić poručio: Bila bi mi čast da popijem piće sa predsednikom Srbije!

 

Golman Dominik Livaković, Zagrepčani su prošle godine od Monpeljea tražili 10.000.000 evra, sad je uprkos krizi čak i povisio prohteve.

Foto: reuters

 

Pre krize s koronavirusom, najskuplji Dinamov igrač bio je napadač Bruno Petković, pominjalo se čak da ga motri i Barselona, Bild je pre dve nedelje pisao o interesovanja Lajpciga, ali je on ispao iz forme posle povrede koja ga je odvojila od terena na kraju prošle i početku ove sezone

Mislav Oršić (27) i Amer Gojak (23) nisu bili planirani za prodaju, ali će uzeti u obzir i ponude za njih. 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

ПРОДАЛА БИ И ЗВЕЗДА АЛ НЕМА ШТА НИ КОМЕ !!!МОЖДА БИ НЕКО ДА КУПИ КОМПЛЕТАН СПОРТСКИ СЕКТОР НА ЧЕЛУ СА МРКЕЛОМ ???ЈЕФТИНО ЋЕ ДАМО

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17