• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

19.09.2020

23:00

CIRKUS! Albanski fudbaleri nastavljaju bojkot!

Fudbal

CIRKUS! Albanski fudbaleri nastavljaju bojkot!

Podeli vest

Najjači albanski fudbalski klubovi ušli su danas u drugu nedelju bojkota nove sezone i ponovo zatražili od vlade da ispuni njihov zahtev za veću finansijsku pomoć

Fudbaleri su izašli na terene samo da bi se njihovi kapiteni izvinili za bojkot i da bi pročitali izjavu namenjenu vladi premijera Edija rame, i potom napustili teren

LA LIGA! Maksimović asistent u pobedi Hetafea nad Osasunom!

Igrači su saopštili da neće igrati dok njihovi zahtevi ne budu ispunjeni. Ablanska Fudbalska profesionalna liga, koja okuplja devet od 10 klubova prve lige, traži od vlade da igrače oslobodi plačanja poreza na prihode 10 godina, umesto dve, kako je sada.

- Ne tražimo luksuz, bogastvo, već da se više pažnje posveti najvoljenijem albanskom sportu- kaže se u izjavi.

Ranije ove nedelje, ministarka finansija Alila Denaj obavestila je klubove, koji su u teškoj finansijskoj situaciji, da više ne može da se učini za njih u sadašnjoj teškoj situaciji, izazvanoj epidemijom korona virusa. Mnogi albanski igrači napustili su zemlju zbog nedostatka finansijske pomoći, a većina članova reprezentacije igra u drugim evropskim zemljama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija