• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2020

20:55

LOKOMOTIVA PREKINULA CRNI NIZ! Minimalan trijumf čete Marka Nikolića!

Fudbal

LOKOMOTIVA PREKINULA CRNI NIZ! Minimalan trijumf čete Marka Nikolića!

Podeli vest

Prekinula je Lokomotiva svoju crnu seriju. Pet kola zaredom nije znala za pobedu, rivali za vrh su počeli da joj odmiču i trijumf joj je bio preko potreban. Do njega je došla u osmom kolu šampionata, kod kuće protiv Tambova (1:0)

Mršavo, skromno, iako je njegov tim poveo već u 7. minutu preko Fjodora Smolova, kojeg je proigrao Anton Mirančuk. 

KAKVA DOSADA OD FUDBALA! Bajer i Volfsburg za zaborav!

Očekivalo se da tao rano vođstvo skine okove s nogu Mašinovođa, ali suštinski, nije Lokomotiva odigrala naročito dobru utakmicu. Imala je dobru defanzivnu postavku, dozvolila je gostima tek jedan šut na gol za 90 minuta, ali od zeleno-crvenih se očekuje mnogo više. Da dominira, da gazi rivala, da postiže više od jednog pogotka po meču Srpski defanzivac Slobodan Rajković presedeo je na klupi ceo meč.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija