• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2020

20:40

IZ PRVE RUKE! Oglasio igrač Zlatibora! Igrao rukom ili ne, dileme više nema!

Fudbal

IZ PRVE RUKE! Oglasio igrač Zlatibora! Igrao rukom ili ne, dileme više nema!

Podeli vest

Ne smiruju se strasti posle utakmice u Užicu, gde je u nedelju uveče Partizan slavio protiv Zlatibora golom sa bele tačke deset minuta pre kraja

Iz tabora debitanta u elitnom rangu takmičenja stižu optužbe na račun suđenja, a najviše zbog, kako oni smatraju, izmišljenog jedanaesterca za crno-bele. 

(VIDEO) PENAL ILI NE!? Široki nije imao dilemu, a vi!?

Direktan akter sporne sitaucije, fudbaler Zlatibora, Milan Đokić je u izjavi za "MaxBet sport" dao svoje viđenje kontraverzno dosuđenog penala.

– Verujte da mi još uvek nije jasno zašto je sudija Široki svirao penal za Partizan. Stajao sam u kazenom prostoru, posle centaršuta lopta mi je bukvalno prošla između nogu, nije me ni pipnula. O igranju rukom nema ni govora! Bio sam zatečen sudijskom odlukom. Šta drugo da pomislim nego da je Široki imao nameru da kompezuje poništen gol Partizana u prvom poluvrmenu. Ima li šta gore nego kada sudije krenu sa kompezacijama? Svi smo tužni, ali i besni zbog načina na koji nam je otet bod na utakmici – rekao je Milan Đokić za "MaxBet sport".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 3 godine

Sta kazu celnici koji vode klub iz Humske na ovu izjavu fudbalera koji nije ni pipnuo loptu a kamoli takao rukom da bi se svirao penal. Kada ce se opametiti sudije da sviraju posteno protiv dve Beogradska komsiska kluba. Oni nemaju igrace za prevagu na terenu ali zato imaju sudije koji rade za njih!

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija