• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2020

22:58

ON JE NAJBOGATIJI FUDBALER NA SVETU! Za njega niste čuli, a evo gde zarađuje platu!

Fudbal

ON JE NAJBOGATIJI FUDBALER NA SVETU! Za njega niste čuli, a evo gde zarađuje platu!

Podeli vest

Najbogatiji fudbaler na svetu Faik Bolkijah nedavno je ostao bez posla, ali se brzo snašao

Možda vam je čudno, ali Bolkijah je zaista najbogatiji fudbaler na svetu, a ne Lionel Mesi ili Kristijano Ronaldo, kako ste možda mislili.

Njegovo bogatstvo procenjuje se na oko 20 milijardi dolara nekako će se već snaći dok ne pronađe novi angažman. Faik je sin Džefrija Bolkijaha, brunejskog princa, a ujedno je i bratanac brunejskog sultana Hasanala Bolkijaha. Ovaj sultan je jedan od najbogatijih ljudi na planeti, a  22-godišnji Faik nalazi u sultanovom testamentu i da će naslediti ogroman novac.

 

 

Bio je u akademijama Sautemptona, Arsenala, Čelsija, imao je ugovor u Lesteru, ali, nikada nije zaigrao neku važnu utakmicu.

Faik je nedavno potpisao za Maritimo, nadamo se da će tamo imati više sreće na terenu nego do sada. Ovo je i njegov prvi klub gde će nastupati u seniorskom pogonu, do sada je bio u Lesteru, ali u mlađim kategorijama, pa se ovo može smatrati njegovim transferom karijere.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija