• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2020

15:38

HITAN SASTANAK! Da li Real hoće da otera Jovića?

Fudbal

HITAN SASTANAK! Da li Real hoće da otera Jovića?

Podeli vest

Čelnici Real Madrida kako prenosi As, održali su hitan sastanak sa reprezentativcem Srbije Lkom Jovićem

Poručnemo mu je kako prenosi pomenuti izvor da ono što mu je rekao trener Zinedin Zidan, da bi bilo bolje da potraži ekipu u koju će preći na pozajmicu - zapravo nije nikakvo teranje iz kluba, već da će do tog prelaska doći isključivo ako i on sam bude za to.

- Luka Jović (22) se fokusira na Real u završnim nedeljama letnjeg prelaznog roka. Zato su iz sportskog menadžmenta kluba imali razgovor sa napadačem. Tom prilikom mu je rečeno da ostane miran i nastavi da radi, jer će otići na pozajmicu samo ako je sa tim potpuno saglasan, kada se radi o sezoni 2020/2021. Njegov ostanak u ekipi neće biti nikakav teret - navodi As.

Foto: Starsportphoto

 

Jovuić je stigao u Real za 60 miliona evra iz Ajntrahtu, a na kontu je imao 27 golova i sedam asistencija na 48 utakmica. Međutim, nije briljirao u debitantskoj sezoni u Realu. Između povreda i malog poverenja koje je u njega imao Zinedin Zidan (samo 806 minuta i to na 27 utakmica, uz dva pogotka i dve asistencije), Jović i nije mogao da pokaže potencijal.

Zidan je navodno predložio da se pronađe način na koji bi Luka mogao da se razvija kao igrač, jer rizikuje stagnaciju. 

Jedan od ključnih članova uprave je razjasnio celu situaciju, objasnivši Joviću lično, a i novinaru "Asa" da iako bi možda bilo bolje da je on sada u nekoj drugoj ekipi, čelnici Reala ga ni u kom slučaju neće terati da prihvati transfer.

Tokom prethodnih meseci pominjalo se interesovanje Čelsija, Napolija, Milana i Monaka, koje su odbačene. Joviću je stavljeno do znanja da ostanak u klubu ne treba da gleda kao na neko loše. Zidan, koji ga je u subotu uveče uvrstio u prvu postavu FK Real Madrid, slaže sa sa tim", zaključuje "As".

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija