• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2020

15:28

(VIDEO) ČELSI DEMOLIRAO Milivojevićev Kristal Palas za Lampardov lakši san!

Fudbal

(VIDEO) ČELSI DEMOLIRAO Milivojevićev Kristal Palas za Lampardov lakši san!

Podeli vest

Četa Frenka Lamparda opravdala je ulogu favorita i upisala tri boda na svom terenu, pobedivši Kristal Palas 4:0(0:0) u uvodnoj utakmici četvrtog kola Premijer lige. Srpski veznjak Luka Mulivojević ušao je sa klupe u 67. minutu meča, kada je već bio rešen

Može Lampard da odahne! Čelsi je pobedio u Premijer Ligi, nije primio gol i napokon pružio partiju vrednu sastava koji poseduje.

Titula za igrača utakmice definitivno ide u ruke Benu Čilvelu koji je upisao i gol i asistenciju na premijerligaškom debiju u dresu Čelsija. Pored toga, meč je definitivno obeležila i smena na golu "plavaca", pošto je debi za londonski klub upisao Eduard Mendi. 

Foto: reuters

 

Prvo poluvreme proteklo je bez većih uzbuđenja. Čelsi je dominirao, ali bez konkretnog učinka pred golom gostiju. Ponovo je Lampard izveo sastav sa Tamijem Abrahamom i Timom Vernerom, ali je na klupi ovoga puta ostao Mejson Maunt. Njegovo mesto po desnoj strani zauzeo je Kalum Hadson Odoi. 

Foto: AP PHOTO

 

Nije se dugo čekalo u drugom poluvremenu da Čelsi povede. U 50. minutu dobro se u petercu snašao Abraham, na loptu je natrčao Ben Čilvel i zakucao je u gol za prednost Čelsija. 

 

Foto: Reuters

 

Plavci su nastavili da pritiskaju Palasov gol i posle kornera stigla je nagrada. U 66. Čilvel je izveo udarac iz ugla, lopta mu se odbila na popravni, a drugi put je bio mnogo uspešniji. Sjajnim centaršutem našao je Kurta Zumu, a ovaj lako savladao Guitu za 2:0.

Morao je da se otvori Kristal Palas što je ostavilo mnogo prostora u za kontre Lampardove ekipe. Abraham je primio dobar pas u šesnaestercu i lepim driblingom naterao Mičela da ga faulira, a sudija Majkl Oliver je pokazao na belu tačku. Žoržinjo je ponovo preuzeo odgovornost i povećao prednost svog kluba. 

Do kraja meča viđen je još jedan penal. U 82. minutu Kai Haverca je na ivici kaznenog prostora srušio Mamadu Sako, a Žoržinjo je opet bio precizan. 

 

Posle ovog meča Čelsi ima sedam bodova iz četiri utakmice, dok Kristal Palas ima bod manje. 

PREMIJER LIGA

4. kolo

Subota

Čelsi - Kristal palas 4:0(0:0)
(Čivel 50, Zouma 66, Žoržinjo 78,88)

Everton - Brajton 16.00
Lids - Mančester siti 18.30
Njukasl - Barnli 21.00

Nedelja

Lester - Vest Hem 13.00
Sautempton - VBA 13.00
Arsenal - Šefild junajted 15.00
Vulverhempton - Fulam 15.00
Mančester junajted - Totenhem 17.30
Aston Vila - Liverpul 20.15

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija