• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2020

18:10

(VIDEO) DOK JE ZVEZDIN IGRAČ PUNIO MREŽU! Lalatović pobesneo i PSOVAO zbog isključenja! Pale teške REČI!

Fudbal

(VIDEO) DOK JE ZVEZDIN IGRAČ PUNIO MREŽU! Lalatović pobesneo i PSOVAO zbog isključenja! Pale teške REČI!

Podeli vest

Veliko iznenađenje desilo se u Novom Pazaru pošto je novi Superligaš slavio protiv aktuelnog šampiona Kupa Srbije Vojvodine. Pazarci su vodili sa 3:0 do poluvremena, a het-trik zabeležio je Luka Marković, pozajmljeni fudbaler Crvene zvezde i nekadašnji omladinac Juventusa

 Pored pobede domaćina, meč je obeležio incident sa sredine prvog poluvremena kada je trener gostiju Nenad Lalatović isključen sa meča. Dok je išao ka svlačionici Lalatović je ušao u verbalni sukob sa nekim iz uprave Novog Pazara. 

Foto: Starsportphoto

 

Bačka je na svom terenu dočekala Javor iz Ivanjice i posle prvih 45 minuta Pačkopalančani su gubili 2:0. Činilo se da če gosti mirno zatvoriti meč, ali je Bačka za 15 minuta poravnala rezultat za konačnih 2:2.

Foto: Starsportphoto

 

Voždovac je u Šapcu potvrdio dobru formu! Četa trenera Damjanovića lako je savladala domaću Mačvu golovima Lasickasa i Putičanina 2:0(0:0). Ovom pobedom Zmajevi su izbili na osmo mesto na tabeli, dok je Mačva još uvek prikucana za dno tabele sa svega pet bodova iz deset kola. 

Foto: Starsportphoto

 

Derbi kola igaro se u Subotici. Spartak je dočekao Čukarički, a utakmica je opravdala epitet najzanimljivije pošto je viđeno šest golova. Poveli su Golubovi sa 2:0, ali se do poluvremena u igru vratio Čukarički i izjednačio rezultat. Ipak, ekipa Vladimira Gaćinovića uspela je da povede na početku drugog dela igre, a u 83. minutu samo potvrdi trijumf - 4:2(2:2)

SUPERLIGA

10. kolo 

Petak 

Radnički Niš - Mladost 1:1
(Gavrić, 90+8 - Ješić 88)

Subota

Bačka - Javor 2:2
(Pisačić 61, Pantić 74 - Luković 14, Jevremović 27)

Mačva - Voždovac 0:2 
(Putinčanin 60, Lascikas 64)

Novi Pazar - Vojvodina 3:1 
(Marković 27, 30, 44 - Bojić 70)

Spartak - Čukarički 4:2 (2:2)
(Šimura 32, Marčić 39, Nikolić 52, 82 - Ndiaje 41, Kamenović 45)

Partizan - Metalac 1:1 (0:0)
(Antonijević 81 - Stevanović 46) 

Nedelja

Proleter - TSC 16.00
Rad - Inđija 16.00
Zlatibor - Radnik 16.00
Crvena zvezda - Napredak  18.00

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija