• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2020

21:35

(VIDEO) PENAL ZA ZVEZDU!? Evo šta "veli" čuveni SUDIJSKI ekspert!

Fudbal

(VIDEO) PENAL ZA ZVEZDU!? Evo šta "veli" čuveni SUDIJSKI ekspert!

Podeli vest

Dva penala dosuđena su na utakmici Crvena zvezda - Napredak, koji je tim sa Marakane rešio u svoju korist sa 3:0

Sudija Srđan Jovanović najpre je pokazao na belu tačku posle starta Zvezdinog štopera Strahinje Erakovića na Marku Mrkiću, a posmatrač suđenja Zdravko Jokić rekao je za TV Arena sport da je kod tog prekršaja sve bilo "čisto"

- On pravi iskorak nogom, nije udario loptu i evidentno je- izjavio je on o jedanaestercu koji Kruševljani nisu iskoristili.

 

 

- Kod nas je uvreženo mišljenje da igrač mora da padne. Ne mora da padne. Igrač je ometen u napredovanju. On je izbačen iz balansa, on više nije mogao da uradi ono što je hteo jer je povučen- rekao je bivši sudija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 3 godine

Mora jos da se vezba sa tim penalima.Lako je sudiji da svira al treba da se izvede.Dolaze evropske utakmice a tamo neki sudije koji ne razumeju bas zvezdine zelje.Zato mora da se iskoristi svaki penal ako ga bude.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija