• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2020

13:32

SRAMOTA, OPET VREĐAJU SRBE! IGRAJU PRLJAVO, PROVOCIRAJU... Pretili su da će "iseckati" orlove, sad ponovo podižu tenzije!

Fudbal

SRAMOTA, OPET VREĐAJU SRBE! IGRAJU PRLJAVO, PROVOCIRAJU... Pretili su da će "iseckati" orlove, sad ponovo podižu tenzije!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak u Oslu igra (20.45) sa Norveškom u baražu Lige nacija

Meč polufinala plej-ofa Lige nacija, za plasman na EURO naredne godine, vrlo verovatno presudan je za obe selekcije koje nisu bile na kontinentalnom šampionatu 20 godina, tada su bile u istoj grupi – Jugoslavija pobedila 1:0.

Norvežani su pre nekoliko dana prozivali, peckali Srbe, a mediji nastavljaju u istom maniru.  U razgovoru sa Lagerbekom i Halandom, tamošnji novinari su istakli kako u "Srbiji igraju prljavo, služe se trikovima, skloni su provokacijama“.

Foto: Reuters

 

- Bez publike će biti teže nego inače. Otkako nema navijača na stadionima sudije mogu da čuju sve što igrači pričaju, broj žutih kartona drastično se povećao u poslednje vreme. Ako i bude nešto, moramo da se pripremimo, budemo izuzetno disciplinovani - kazao je Šveđanin na klupi Norveške, Lars Lagerbek.

Iskusni stručnjak uverava da je domaćin spreman na sve. Posebno njihova najveća uzdanica, Erling Haland. Redovno je meta štopera u Bundesligi i bez problema izlazi s njima na kraj, iako su, primera radi, fudbaleri Augzburga pre desetak dana koristili raznolike načine da ga izbace iz ritma.

- Na tom meču se videlo koliko je Erling iskusan i smiren, izdržao je kontakt sa rivalom i bio totalno hladan, nije mu uzvratio, iako je isprovociran.

Foto: printscreen

 

Erling Haland očekuje tešku utakmicu.

- Biće zanimljiva i teška utakmica. Sa dosta duela, ali se ne bojim prljave igre. Još nisam posvetio maksimalnu pažnju protivniku, verovatno ću u naredna dva dana ozbiljnije pristupiti analizi direktnih čuvara. Uvek može nešto da se nauči gledanjem snimaka - dodao je snažni napadač.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija