• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2020

15:35

KAKAV VELEOBRT! Vređali su nas i pljuvali, a evo šta sad Norvežani pričaju pred Srbiju!

Fudbal

KAKAV VELEOBRT! Vređali su nas i pljuvali, a evo šta sad Norvežani pričaju pred Srbiju!

Podeli vest

Mediji provociraju, dok igrači Norveške spuštaju loptu pred utamicu sa Srbijom u baražu (četvrtak, 20.45) Lige nacija

Fudbaler Seltika Mihamed Elijunusi ulogu favorita prepušta Srbiji.

Pričamo o svim opcijama otkad je žreb bio i kako bismo mogli da napravimo uspeh. Biće zanimljivo videti ko će u finale. Za nas je prioritet meč sa Srbijom, koja je favorit protiv nas, Izraela i Škotske. Dugo nismo bili na EURO i imamo velika očekivanja - priznao je Elijunusi.

Foto: printscreen

 

Pobednik duela biće domaćin u finalu protiv boleg između Škotske i Izraela.

- Biće to veliki izazov za nas. Ako prođemo nije važno protiv koga ćemo igrati. Trenutno je najvažnije pobediti Srbiju - dodao je bivši član Moldea, Bazela i Sautemptona i govoorio o najboljem igraču Norveške Erlingu Halandu.

- Definitivno je jedan od najboljih na svetu. Mislim da tu uopšte nema dileme. Neverovatno je sve što je radio prošle sezone, fantastičan je igrač i sjajno je što ga Norveška ima.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija