• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2020

10:28

(FOTO) "PRLJAVI, RUŽNI, SMRDLJIVI BEOGRAD"! Zenga se razvodi od žene koja je pljuvala prestonicu Srbije!

Fudbal

(FOTO) "PRLJAVI, RUŽNI, SMRDLJIVI BEOGRAD"! Zenga se razvodi od žene koja je pljuvala prestonicu Srbije!

Podeli vest

Nekadašnji trener Crvene zevdze Valter Zenga razveo se od supruge Raluke posle 15 godina

On je potvrdio na Instagramu da se razvodi od supruge sa kojom ima dvoje dece, a inače žive u Dubaiju.

- Nažalost, odnosi među nama više nisu isti, zbog razdvojenosti, udaljenosti zbog mog posla... Već sam podneo zahtev za razvod u Dubaiju - napisao je Zenga.

Raluke se dobro sećaju Srbi, posebno navijači Crvene zvezde. Dok je Zenga bio trener kluba sa Marakane, njegova lepša polovina je žestoko pljuvala po Beogradu. 

- Dunav tiho teče, mutan i zelen, prenatrpan, preseca grad, i klizi ispod ogromnih mostova, pored starih zgrada, bednih, pored porušenih zgrada od bombardovanja, kao kosturi sa skeletom koji je pobegao od sunca. Tu i tamo po neki znak preporoda, poneka slabašna nada modernizacije - napisala je pre 15 godina Zengina supruga za jedan tabloid u Rumuniji.

- Pretnja nepoznatog me je naglo naježila... Trebalo je da budemo "proterani" u iznutrice bivše Jugoslavije, u zemlju o kojoj nisam ništa znala, a nisam ni želela da saznam, sem parcijalnih informacija koje sam imala o odvratnom balkanskom ratu i "etničkom čišćenju", od pre nekoliko godina. Zemlja za koju mi je bila potrebna čak i viza. Beograd 2005. leta gospodnjeg. Jezik je nemoguć, ništa ne razumem. Dosada se kondezuje u krupne kapljice na našim čelima. Nedostaje nam mnogo što-šta. Žuta štampa nas progoni. Fotografi i reporteri navaljuju na nas kako neki Tatari - pisala je Raluka.



- Sve je delovalo staro i sivo. Na pasoškoj kontroli, prvo neprijatno iznenađenje. Na šalteru su bila samo dva namrgođena carinika, a gomila raznobojnog sveta iz tri aviona, koji su istovremeno sleteli. Bila je velika uskomešanost, bez poštovanja bilo kakvog reda, gužva kao da se istovara kamion humanitarne pomoći. Narod se gurao i galamio da bi što pre stigao sa druge strane kontrole. Svet se stezao oko mene kao zagrljaj lepljive zmije koja je gušila. Na beogradskom aerodromu koprcali smo se kao gomila izbeglica koja se gura za mesto u autobusu spasa. Očekivala sam da u momentu iz kose mog suseda izviri duguljasta znatiželjna glava kokoške, probijao me odvratan miris hrane, paprike, pastrmke, suhomesnatih proizvoda...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@biutifulbyfratelli weekend by the sea #romania #mylife #happywifehappylife #nicelife #fun

A post shared by Walter Zenga (@walterzenga_official) on Jun 29, 2017 at 12:16pm PDT


Zenga kaže da više ne prepoznaje suprugu.

- Nismo želeli da dođemo do ove tačke. Ali, život je pun iznenađenja. Već neko vreme nismo par. Moja supruga se redikalno promenila, rešila je da krene drugim putem. Sloboda koju sam joj uvek davao sada se okrenula protiv nas - priznao je Zenga.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DELIJE GA OBOŽAVAJU! Vijeira je slobodan igrač!
Fudbal

DELIJE GA OBOŽAVAJU! Vijeira je slobodan igrač!

Bivši napadač Crvene zvezde Ugo Vijeira je slobodan u izboru nove sredine. Jedan od najboljih stranaca u novijoj istoriji crveno-belih raskinuo je saradnju sa portugalskim prvoligašem Žil Visenteom, prenosi tamošnja štampa

06.10.2020

22:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Prljavi novac" klana prale Veljina i Maretova žena?! Na suđenju Bojana i Tanja objasnile odakle im pozamašna imovina
Hronika

"Prljavi novac" klana prale Veljina i Maretova žena?! Na suđenju Bojana i Tanja objasnile odakle im pozamašna imovina

Bojana Belivuk i Tanja Miljković, supruge vođa ozloglašenog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, našle su se i same na optuženičkoj klupi zbog sumnje da su prale pare koje su njihovi muževi zaradili kriminalnim aktivnostima, a na do sada održanim suđenjima njih dve su iznosile odbranu i govorile o poreklu imovine koja je u njihovom vlasništvu.

02.05.2024

08:23

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija